Forretning og fitness er bogstaveligt talt en og samme

af Matt Weik

Ville du nogensinde have troet, at vi ville tale om at sætte selskab og fitness i samme sætning? Det virker bare så anderledes, ikke? Det er det ikke. Faktisk er virksomhed og fitness det samme. hvordan det? Det er simpelt. Alle ønsker resultater, men ingen ønsker faktisk at udføre arbejdet.

Vi lever i en verden af teknologi. Vi har information lige ved fingerspidserne – bogstaveligt talt. Tro ikke på mig? Så spørg bare Siri eller Alexa, så fortæller de dig det. Disse oplysninger kan bruges til både at forbedre vores liv såvel som at ødelægge dem.

Hvad mener jeg? Det, jeg antyder, er, at teknologi giver os mulighed for at drive et firma i det væsentlige hvor som helst sammen med at være i stand til at spore vores helbred og fitness bedst på en enhed som en smartphone. Det negative aspekt af dette er, at det får os til at være meget mere stillesiddende. Vi behøver ikke OGC Nice Trøje længere at stå op og gå hen til nogen for at tale med dem – vi kan bare sidde der og e -maile, tekst eller ringe til dem. Vil du have mad? Køb den fra din telefon og få den leveret til din dør. få det? Fordele og ulemper.

En positiv til teknologi, der er ved hånden, er, at det at tjene penge aldrig har været lettere. Fantastisk for iværksættere! Vi kan også spore vores træning, ernæring og sove direkte på vores teknologi. Evnen til at gøre dette kan hjælpe dig med at forbedre dit generelle helbred. Det er en win-win, når det vedrører selskab og fitness. Meget mere energi hjælper dig med at være meget mere produktiv på kontoret, mens du også hjælper dig med at knuse dine træningspas i gymnastiksalen.

Du høster hvad du sår
I virksomhedens og fitnessverdenen er de resultater, du får (eller ikke får), ækvivalent Atletico Mineiro Trøje til den tid og kræfter, du lægger i den. Lad mig nedbryde det for dig. Hvis du lægger 18 timers dage, syv dage om ugen, i et helt år, hvor alt hvad du gjorde, hvad der satte dit hoved ned og arbejder for at hjælpe med at opbygge din virksomhed, kan du sandsynligvis med sikkerhed sige det, medmindre du ikke gjorde noget i de 18-timers dage , du vil se nogle ret gode resultater fra din indsats. Det samme kan siges om dine fitnessresultater. Hvis du er i gymnastiksalen, der arbejder hårdt (og smart), mens du fodrer dine muskler de næringsstoffer, de har brug for, kan du se nogle ret gode gevinster.

På den anden side, hvis du sandposer det i gymnastiksalen eller sidder på dit kontor hele dagen og ruller gennem sociale medier eller sms’er dine venner, vil dine resultater være middelmådige (hvis du endda ser resultater overhovedet på grund af din selvtilfredshed).

Du kan ikke forvente at se ændringer eller resultater, hvis du ikke lægger indsatsen. Som de siger, “Intet ændrer sig, hvis intet ændrer sig.” Hvis du gør det samme hver eneste dag og forventer et andet resultat, er det definitionen af sindssyge. Og du ville være skør og tro, at du kan sidde på dine hænder og få succes med alt hvad du prøver at opnå. Arbejdsproduktionen bør ikke ændre sig uanset om du er i bestyrelseslokalet eller vægtrummet. Intet godt kommer fra selvtilfredshed. Hvis du vil opnå noget stort, kan du forvente at lægge arbejdet ind.

At arbejde som et team kan tilbyde eksponentiel vækst
Har du nogensinde opdaget, når du træner med en ven, du skubber dig selv meget mere, end du ville, hvis du arbejdede alene? Din træningspartner holder dig ansvarlig og tillader dig ikke at tage det roligt. Du kan også opleve, at din tid i gymnastiksalen er meget sjovere, fordi du har nogen ved siden af dig, der deler et fælles mål. Det er det samme, når det vedrører forretning.

I erhvervslivet, hvis du vil vokse, har du brug for et solidt hold omkring dig. Som et team kan du få meget mere gjort og se bedre resultater. Selvfølgelig kunne du gøre ting alene, men det vil ikke være et ideelt resultat – især inden for den tidsramme, du havde i tankerne.

Der er et ordsprog, der siger sådan: ”Hvis du vil gå hurtigt – gå alene. Men hvis du vil gå langt – gå sammen. ”

Når du har et ekstra sæt øjenkugler på dig i gymnastiksalen, kan folk omkring dig tjekke din form, give dig et sted og hjælpe dig, når vægten bliver tung. Det samme princip finder sted i erhvervslivet. Du har mennesker, der kan tjekke dit arbejde og sørge for, at der ikke var nogen fejl eller tilsyn. Menneskerne omkring dig er der for at hjælpe dig, når du er fastklemt på et projekt. Når fristen er tæt på, og du løber tør for tid, kan de hjælpe dig med at sætte i sidste hånd.

Her er en lille hemmelighed
Den sidste lille smule, jeg vil dele om firma og fitness, er dette … din krop og dit helbred er det mest betydningsfulde firma, du nogensinde vil køre. Du er i total kontrol. Uanset om du kan lide det eller ej, får du kun et skud i denne verden, og når det er gjort, er det gjort. Tag dit helbred alvorligt og gør alt hvad du kan for at bevare det, fordi når du først har mistet det, vil det være dobbelt så svært at få det tilbage (hvis du endda kan på det tidspunkt).

I erhvervslivet, når ting går dårligt, er du nødt til at tilpasse PSV Eindhoven Trøje dem, før det er for sent, og du går ud af drift. Med vores helbred er vi nødt til at gribe ind og kontinuerligt foretage forbedringer, så We bliver ikke syg og betaler den øverste pris. Virksomhed og fitness er bogstaveligt talt den samme og tager den samme mængde indsats for at gøre dem sunde såvel som den samme mængde indsats for at få dem til at mislykkes.

af Matt Weik Ville du nogensinde have troet, at vi ville tale om at sætte selskab og fitness i samme sætning? Det virker bare så anderledes, ikke? Det er det ikke. Faktisk er virksomhed og fitness det samme. hvordan det? Det er simpelt. Alle ønsker resultater, men ingen ønsker faktisk at udføre arbejdet. Vi lever…

Leave a Reply

Your email address will not be published.