Brock Lesnars op ad bakke anti-doping-kamp efter UFC 200

Tidligere i år blev det afsløret, at Brock Lesnar mislykkedes ind og ud af konkurrencetest omkring hans kamp med Mark Hunt på UFC 200 med “Clomiphene og Hydroxyclomiphene” blev opdaget.

Lesnar gennemgår resultatstyring med De Forenede Staters anti-dopingbureau, der fører tilsyn med UFC’erne i House Anti-Doping-programmet og endnu mere overfor lovgivningsmæssige konsekvenser med Nevada State Athletic Commission.

Der er spekulationer om, at Lesnar kan prøve det ‘Tainted Supplement’ forsvar, der beskylder de positive resultater på produkter, der ikke lykkedes at inkludere dem på deres etiket. Selvom dette ikke er et direkte forsvar, er det et formildende element, der kan resultere i drastisk nedsatte straffe for atleter, der med succes trækker det af.

Mens Qatars fodboldlandshold Trøje Usada -straf er en ting, skaber NAC -lovgivningsmæssig processen sine egne udfordringer og Lesnars mest markante barriere, selvom han kan vise et forurenet produkt, kan være en påstået fejlagtig repræsentation for NAC.

Jeg har fået en kopi af statens klage over Lesnar, hvor der ikke kun er beskyldninger om doping, men også påstande om at tilbyde “falske eller vildledende” oplysninger til Kommissionen, en stand alene overtrædelse.

Lesnars medicinske spørgeskema nægter bestemt indtagelse af “medicin, stof, fløde, inhalant, intravenøs infusioner eller injektion, hvad enten det er Camerouns fodboldlandshold Trøje recept eller over disk” i måneden før UFC 200.

Lesnar indrømmer at indtage multivitaminer, kreatin- og proteinpulver, men intet andet.

Kort sagt, hvis Lesnars juridiske team helt sikkert kan identificere et produkt, der resulterede i hans uvidende indtagelse af clomiphene, skal han linke det til “multivitaminer, kreatin og proteinpulver” eller et lægemiddel eller andet produkt indtaget meget mere end 30 dage før UFC 200, som var i stand til at forlade detekterbare spor ud over 30 dage. Dette er for at sige det Charitable en op ad bakke juridisk kamp.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Lad os tale Brock Lesnar, doping og potentiel juridisk Falloutjuly 16, 2016 med 8 kommentarer
Brock Lesnar markeret for potentiel dopingovertrædelse 15, 2016 med 1 kommentar
Brock Lesnars tilbagevenden og UFC’s Yokohama F. Marinos Trøje USADA Policyjune 6, 2016 med 14 kommentarer

Tidligere i år blev det afsløret, at Brock Lesnar mislykkedes ind og ud af konkurrencetest omkring hans kamp med Mark Hunt på UFC 200 med “Clomiphene og Hydroxyclomiphene” blev opdaget. Lesnar gennemgår resultatstyring med De Forenede Staters anti-dopingbureau, der fører tilsyn med UFC’erne i House Anti-Doping-programmet og endnu mere overfor lovgivningsmæssige konsekvenser med Nevada State…

Leave a Reply

Your email address will not be published.