2 måder at forhindre irriterende ledssmerter

Når løbere arbejder for at forhindre skader, er det typisk de muskler, vi tænker først for at beskytte, strække og rulle ud i slutningen af en lang dag ude på veje eller stier. Selvom vi altid skal fokusere på at være proaktive og beskytte vores hårdtarbejdende muskler, er der en anden del af kroppen, som vi måske ikke er fokuseret på nok: vores led.

Der er 143 samlinger i den menneskelige krop, der forbinder vores knogler sammen, og Center for Disease Control (CDC) rapporterer, at mere end en tredjedel af amerikanerne lider af fælles ubehag. Så hvordan kan vi beskytte vores led, før de begynder at forårsage smerter?

Dr. James Rippe, verdenskendte kardiolog, grundlægger af Rippe Lifestyle Institute, forfatter af den fælles sundhedsrecept og redaktør af American Journal of Lifestyle Medicine, forklarer, at vi lægger stress på vores led dagligt-og ikke kun mens vi træner.

”Ledsmerter er en af de førende årsager til handicap i USA,” siger han. ”Vi lægger stress på vores led ved at bære ekstra vægt, øve dårlig holdning og sidde forkert. Derudover deltager mange, der holder aktive livsstiler og fitnessrutiner, ikke ordentligt til skader, når de forekommer, og sætter sig derfor op til Olympique Lyonnais Trøje langvarig ubehag senere i livet. ”

Dr. Rippe deler, at hos kvinder er den førende årsag til fælles ubehag overvægtige eller fede. Han anbefaler, at du virkelig begynder at tænke på fælles sundhed allerede i tredive for at hjælpe med at styrke og smøre samlinger og Watford FC Trøje støtte dem gennem aldring.

En måde at støtte fælles sundhed er ved at få nok glukosamin, en naturlig forbindelse i kroppen, der understøtter væsken, der findes omkring led. ”Hvad jeg har fundet i mine mere end fyrre år med at praktisere medicin og hjælpe patienter med at forpligte sig til fitnessregimer, er, at folk ikke får nok ingredienser, som glucosamin, i deres naturlige diæter til at hjælpe med at støtte fælles sundhed,” forklarer Dr. Rippee . ”Ved at inkorporere en balance mellem sund mad i vores diæt og tage daglige kosttilskud, såsom Osteo Bi-Flex, der giver nærende ingredienser som glucosamin Ghanas fodboldlandshold Trøje og chondroitin, hjælper vi med at styrke og støtte vores led, når de gradvist forværres med alderen.”

Ud over kosttilskud og kost kan løbere fremme sunde led gennem deres skovalg ved at finde en type, der fungerer bedst for dem og deres behov. Der er ikke en sko, der er rigtigt for alle, men Dr. Rippe foreslår stabilitetssko med en polstret mellemsål og hæl eller tunge, polstrede sko, mens han træner, redder lette sko til racing. ”Jeg anbefaler også dem, der har fælles ubehag, at strække ofte og gå rundt i huset barfodet,” siger han. “Flere undersøgelser har vist, at det at være aktiv, mens barfodet kan give en stærkere platform for muskler til at absorbere chok og bedre støtte samlinger.” —Ashley Lauretta, for kvinders løb

Ashley Lauretta er en sundheds- og fitnessjournalist, der bor i Austin, TX. Assisterende redaktør hos Lava Magazine, Ashley bidrager også ofte til kvinders løb, Active.com, Livestrong.com og mere. Find hende på Twitter på @ashley_lauretta.

Artikel med tilladelse fra WomensRunning.com.

Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.

Kvinders løb

Kvinders løb er det eneste magasin designet til kvindelige løbere. Vi bemyndiger kvindelige atleter overalt til at afdække fyldigere, sundere og gladere liv gennem løb.

Når løbere arbejder for at forhindre skader, er det typisk de muskler, vi tænker først for at beskytte, strække og rulle ud i slutningen af en lang dag ude på veje eller stier. Selvom vi altid skal fokusere på at være proaktive og beskytte vores hårdtarbejdende muskler, er der en anden del af kroppen, som…

Leave a Reply

Your email address will not be published.