FINA annoncerer ny politik om kønsindeslutning

FINA -medlemsforbund, der blev stemt lørdag til støtte for en ny FINA -politik om kønsoplysning, der blev præsenteret på FINA Amazing General Congress 2022.

Afstemningen, der var 71,5 procent til fordel for den nye politik, fandt sted, efter at Kongressen hørte taler fra repræsentanter for en arbejdsgruppe, der blev oprettet i november 2021. Denne arbejdsgruppe bestod af tre specialgrupper – en atletgruppe, en videnskab og videnskab og Medicine Group og en juridisk og menneskerettighedsgruppe.

Efter at have analyseret konklusionerne fra disse grupper udviklede FINA en ny politik, der på nogen måde vil gælde FINA -begivenheder. Politikken vil også blive fulgt for verdensrekord ratificering, uanset hvor konkurrencen fandt sted.

Den fulde FINA -køns inkluderingspolitik kan findes her.

Inkluderet i politikken er forslag til en åben konkurrencekategori. FINA opretter en ny arbejdsgruppe, der vil bruge de næste seks måneder på at tjekke de mest effektive måder at oprette denne nye kategori på.

Kommentar til politikken sagde FINA-præsident Husain al-Musallam; ”Vi er nødt til at sikre vores atleters rettigheder Valencia Trøje til at konkurrere, men vi er også nødt til at sikre konkurrenceevne ved vores begivenheder, især kvindernes kategori ved FINA -konkurrencer.”

FINA -præsidenten tilføjede: ”Fina vil altid byde enhver atlet velkommen. Oprettelsen af ​​en åben kategori vil indikere, at alle har mulighed for at konkurrere på eliteniveau. Dette er ikke blevet gjort før, så Fina bliver Sydkoreas fodboldlandshold Trøje nødt til at gå foran. Jeg vil have, at alle atleter skal føle sig inkluderet i at være i stand til at udvikle ideer under denne proces. ”

Den nye FINA -køns inklusionspolitik træder i kraft den 20. juni Sevilla FC Trøje 2022.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

FINA -medlemsforbund, der blev stemt lørdag til støtte for en ny FINA -politik om kønsoplysning, der blev præsenteret på FINA Amazing General Congress 2022. Afstemningen, der var 71,5 procent til fordel for den nye politik, fandt sted, efter at Kongressen hørte taler fra repræsentanter for en arbejdsgruppe, der blev oprettet i november 2021. Denne arbejdsgruppe…

Leave a Reply

Your email address will not be published.