Foley rådgiver Blockpack i lanceringen af NFT-platformen for college-atleternes nil

Foley & Lardner LLP rådede Blockpack, en ikke-svampelig token (NFT) platform udviklet til hold og organisationer til at engagere sig i dynamiske virkelige verdenssamfund på Etablering af sin NFT-platform, der begynder med sit 2021-22 college sportsnavn, image og lighed (NIL) -program. Foley-teamet hjalp med at blokere packpakning med den lovgivningsmæssige baggrund af NIL-landskabet samt udkast til relevante vilkår for dets nul-aftaler med college-atleter og betingelserne og betingelserne for dets NFT-markedsplads, hvilket resulterer i, hvad der kaldes en første-af-it- Venlig aftale med University of Michigan fodboldspillere om at skabe individuelle NFT’er, Ghanas fodboldlandshold Trøje den første af, hvad Blockpack håber at være adskillige lignende aftaler med andre collegeholds studerende-atleter.

Blockpacks NIL-program vil levere indkomst til studerende-atleter gennem udstedelse af NFT’er, hvilket gør det muligt for støtteberettigede NCAA-studerende-atleter at deltage, tjene penge og engagere sig i deres samfund gennem deres nul. Fans og tilhængere vil være i stand til at købe, sælge og indsamle et begrænset antal eksklusive NFT-samlerobjekter for hver studerende-atlet-deltager.

Foley -teamet, der anbefalede Blockpack, omfattede partner Kevin Schulz fra rådgiver Andy Lee, specialrådgiver Greg Marino og associeret Jose Lazaro. Alle er medlemmer af Foley’s NFT Task Force, en tværfaglig gruppe af advokater, der aktivt engagerer sig i vejledende virksomheder Wales fodboldlandshold Trøje gennem deres NFT-projekter og andre nye behov. Schulz leder også Foley’s Sports & Home Entertainment Group.

Lanceringen af Blockpacks NFT -platform markerer en af Foleys nyeste engagementer inden for NFT’er og Englands fodboldlandshold Trøje sportsareal. Blandt andre sportsrelaterede NFT-spørgsmål anbefalede firmaet tidligere Milwaukee Bucks og Utah Jazz ved lanceringen af deres forskellige NFT-digitale produkter.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Foley & Lardner LLP rådede Blockpack, en ikke-svampelig token (NFT) platform udviklet til hold og organisationer til at engagere sig i dynamiske virkelige verdenssamfund på Etablering af sin NFT-platform, der begynder med sit 2021-22 college sportsnavn, image og lighed (NIL) -program. Foley-teamet hjalp med at blokere packpakning med den lovgivningsmæssige baggrund af NIL-landskabet samt udkast…

Leave a Reply

Your email address will not be published.