Florida tildeler “professionel sport” som en nødvendig service

ekspertsport sammen med mange andre brancher har lukket deres døre, der gør deres del for at flade kurven i aftalen med Covid-19 verdensomspændende pandemi.

Floridas regering har imidlertid nu åbnet døren for at gøre det muligt for specifikke sportsgrene at genoptage operationer i deres specificering af dem som ‘essentielle tjenester’.

I et memorandum dateret 9. april 2020, Paris Saint-Germain Trøje der først blev rapporteret af ESPN, leverede guvernør Desantis forskellige organisationer, der var fritaget for statens midlertidige nedlukning af nødsituationer, herunder nogle sportslige aktiviteter.

Specifikt er købsfortegnelsen “Professionel Sports … med et nationalt publikum”, der leverede disse begivenheder, “lukket for offentligheden”.

Sproget er bredt tilstrækkeligt til, at alle pro -sportsgrene dybest set er dækket, så længe de har et ‘nationalt publikum’.

Interessant nok taler købet kun med sports ‘medarbejdere’ ikke til at ‘uafhængige entreprenører’ er fritaget. Regeringens foreløbige oversigt over ‘essentielle tjenester’ har listet forskellige slags uafhængige entreprenører. Forudsat at normen i bekæmpende sport er, at krigere skal tænkes på uafhængige entreprenører, opstår der en retfærdig bekymring, om kampkampagner kan drage fordel af denne fritagelse baseret på Club America Trøje dens nuværende ordlyd.

Det fulde køb læser som følger:

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Association of Ringside Physicians blødgør holdning på online kampsportbegivenheder 2, 2020
Konkurrenceloven veltes i baggrunden af pro sport pause Chelsea FC Trøje i Canadafebruary 18, 2021 med 1 kommentar
Lad os tale bare knokeboksning, stammekommissioner såvel som lovlighed 12. april 2016in “Florida Battle Sports Law”

ekspertsport sammen med mange andre brancher har lukket deres døre, der gør deres del for at flade kurven i aftalen med Covid-19 verdensomspændende pandemi. Floridas regering har imidlertid nu åbnet døren for at gøre det muligt for specifikke sportsgrene at genoptage operationer i deres specificering af dem som ‘essentielle tjenester’. I et memorandum dateret 9.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.