Sportslovgivning Professor Glenn Wong beklager skåret af atletiske programmer, forklarer, hvorfor det sker

langt de fleste af alle organiserede sportsgrene, kvinder eller drenge, er ledninger til mentorhold, disciplin, målsætning samt ansvar. De starter, som eksempler, på T-ball såvel som Peewee fodboldniveauer samt fortsætter med gymnasiet, gymnasiet såvel som college. Fordelene ved karakteropbygning kan ikke understreges. Mange en Frankrigs fodboldlandshold Trøje atlet vil bekræfte til sport, der i det væsentlige forbereder ham eller hende til livets rejse.

Med så positive resultater ville man tro, at sportsprogrammer på universitetsniveau ville udvides. Det modsatte sker dog dog, selv med den overflod af indtægter, der genereres.

Glenn Wong, professor i sportslovgivning ved Arizona specificerer universitetets Sandra Day O’Connor College of Law, for nylig skrevet en artikel i USA Today, hvor han komponerede dette “er et komplekst problem uden nogen enkle svar.”

Han fortsatte med at pege på Real Madrid Trøje to faktorer:

For det første “institutionelle prioriteringer (bliver) begrænset af et stadigt voksende indtægtsrum mellem mange af de bedste institutioner såvel som alle andre.”

For det andet kan ”Power 5 -institutioner så godt hælde pengene tilbage i deres fodbold såvel som basketballprogrammer, investere i hvad som helst fra faciliteter til støtte, udholdenhed såvel som konditionering samt coaching -stabe. Igen er dette i deres fineste monetære Qatars fodboldlandshold Trøje interesser, da de indtægtsskabende chancer for fodbold såvel som basketball er markant højere end dem, der leveres af andre sportsgrene. ”

Wongs samlede artikel kan opdages på –

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

langt de fleste af alle organiserede sportsgrene, kvinder eller drenge, er ledninger til mentorhold, disciplin, målsætning samt ansvar. De starter, som eksempler, på T-ball såvel som Peewee fodboldniveauer samt fortsætter med gymnasiet, gymnasiet såvel som college. Fordelene ved karakteropbygning kan ikke understreges. Mange en Frankrigs fodboldlandshold Trøje atlet vil bekræfte til sport, der i det…

Leave a Reply

Your email address will not be published.