Lead1 Association introducerer praktikprogrammet udviklet til at udsætte kandidater til college -atletik

Lead1 Association, der repræsenterer atletikdirektører for de 130 medlemsinstitutioner i fodboldskålens underafdeling (FBS), har netop introduceret et praktikprogram for at fortsætte sit Investering i de fremtidige ledere inden for universitetssport. Programmet vil se efter to personer med en entusiasme for interkollegiatatletik samt tilbyde dem med chancen for at udvikle forbindelser, pitch -koncepter samt håndtere vanskelige projekter.

Lead1 har begyndt en gennemse for to kandidater til at udfylde funktionerne af “grafisk designer (digitalt indhold)” samt “forskningsanalytiker” for at hjælpe i produktionen samt distribution af foreningens digitale materiale såvel som forskningsundersøgelsesindsats. Mens de hjælper med en bred vifte af projekter, vil praktikprogrammet tilbyde en vej for unge eksperter til at etablere færdigheder til at vokse både personligt såvel som professionelt.

”I de sidste fire år har vores team lagt en stærk vægt på messaging uden for messaging samt etablering af Lead1 -mærket,” sagde Lead1 -præsident såvel som administrerende direktør Tom McMillen. ”Lead1 Internship-programmet endte med at være en væsentlig del af vores vækst, da vi sigter mod at producere fremadstormende materiale såvel som at stimulere genial diskussion blandt vores medlemskab. Jeg ser frem til at samarbejde med den næste generation af markedsledere samt hjælpe endnu mere deres karriere inden for college -atletik. ”

Interesserede kandidater kan opdage meget mere såvel som at ansøge på.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Lead1 Association, der repræsenterer atletikdirektører for de 130 medlemsinstitutioner i fodboldskålens underafdeling (FBS), har netop introduceret et praktikprogram for at fortsætte sit Investering i de fremtidige ledere inden for universitetssport. Programmet vil se efter to personer med en entusiasme for interkollegiatatletik samt tilbyde dem med chancen for at udvikle forbindelser, pitch -koncepter samt håndtere vanskelige…

Leave a Reply

Your email address will not be published.