Boldenone – At realisere sit fulde potentiale

af Mike Arnold

Boldenone, især Boldenone Uncyclenat, er et lægemiddel, der har anskaffet hengivne fortalere på begge sider af hegnet. Meningerne løber stærke om effektiviteten af denne steroid, hvor den ikke -imponerede typisk tugger den som værdiløs, og dets ivrige tilhængere viser det som uundværligt. Måske mere end nogen anden steroid, er der en klar kløft mellem accept og afvisning, og mens afvigelser i personlig respons kombineret med dens langsomtvirkende natur uden tvivl spiller en rolle i dette kløft, er jeg overbevist om, at den primære årsag til sådanne modstridende synspunkter er På grund af suboptimal doseringspraksis blandt mange af dets brugere.

Boldenone, mest almindeligt kendt som Equipoise (EQ for kort), og også solgt under navnene Ganabol, Equigan og Ultragan, blev oprindeligt produceret som et veterinær steroid. Traditionelt er det blevet brugt i raceheste for at øge ydeevnen og hjælp til bedring, men det tog ikke lang tid for BB’RS at begynde at eksperimentere med stoffet og i 1980’erne var det i relativt stor efterspørgsel. Oprindeligt tænkt på som et “eksotisk” steroid, er det nu under masseproduktion af dagens UGL’er og betragtes som grundlæggende bestand i AAS -verdenen. Legenden siger, at selv 8x Mr. Olympia selv, Lee Haney, var en stor fan af dette stof. Bestemt, dette ville have bidraget til sin voksende popularitet tilbage i dag.

På papiret ser det ikke ud til at være noget specielt ved Boldenone. Her er nogle grundlæggende kendsgerninger: det er en ikke-progestagenisk, ikke-methyleret 1-dehydro-derivat af testosteron, så det mangler de levertoksiske virkninger forbundet med de fleste orale steroider. Det har et A: et forhold på 100: 50 (anabolisk/androgen), hvilket gør den omtrent halvdelen så androgen som testosteron og lige så anabolisk sammenlignet på Mg til Mg -basis. Boldenone viser en svagere bindende affinitet for androgenreceptoren end testosteron, men alligevel er det mindre tilbøjeligt Sao Paulo FC Trøje til at fastgøre til sexhormonbindende globulin, hvilket sandsynligvis hjælper med at afbalancere dens myotropiske effekter. Lægemidlet opretholder blodniveauerne i basisforbindelsen i ca. 14-16 dage efter injektion, men to gange om ugen er der to gange ugentlige injektioner, når de forsøger at opretholde stabile blodniveauer.

Et interessant kendetegn ved Boldenone, som bærer, der diskuterer, er uoverensstemmelsen mellem dens foreslåede aromatiseringsgrad og dens tilbøjelighed til at indlede østrogenbivirkninger. Liverpool FC Trøje Boldenone siges at aromatisere med ca. 50% af testosteron, hvilket skulle gøre det til et ret østrogen lægemiddel, tilbøjelig til at forårsage østrogene bivirkninger, såsom gyncomastia og vandopbevaring, især ved højere doser. Imidlertid har den virkelige verden erfaring vist os, at EQ meget usandsynligt vil udbrede alvorlige østrogene bivirkninger, selv når de administreres i høje doser. For eksempel er det meget almindeligt, at en testosteronbruger oplever Gynecomastia og vandopbevaring i en dosering på 500 mg pr. Uge, hvis ikke behandlet … og de forekommer næsten altid, når de vove sig op til 750-1.000 mg pr. Uge. Mange brugere vil støde på disse bivirkninger, selv når de bruger så lidt som 300-400 mg om ugen. Når man administrerer EQ i doseringer på 600-800 mg om ugen, viser disse bivirkninger sjældent … og få brugere oplever dem, selv når de bruger 1.000 mg om ugen eller mere! Med ækv. Aromatisering af halvdelen af testosteronhastigheden ville man forvente at være vidne til østrogene bivirkninger i en stor procentdel af brugere, men dette forekommer ikke. Hvorfor? En forklaring findes i lægemidlets stofskifte. Specifikt metaboliserer Boldenone til en anti-aromataseinhibitor kendt som 1,4 Dienedone. Dette kan helt sikkert forklare, hvorfor Boldenone, på trods af det relativt høje aromatiseringsgrad, ikke leverer nogen steder i nærheden af den østrogene stans, som dens aromatiseringshastighed indebærer.

En meget værdsat egenskab ved EQ, der er blevet etableret som en langvarig tro i årtier nu, er dens evne til at øge vaskulariteten i større grad end andre androgener. For mange år siden kunne jeg ikke undgå at undre mig over, om denne påstand ikke var andet end placebo-styrke lore. Alligevel har gentagne personlige oplevelser såvel som at tale med 100’erne af andre atleter gennem årene bekræftet i det mindste i mit sind denne påstand om at være kendsgerning. Det er sandt, at alle androgener øger RBC -antallet, hvilket potentielt kan øge vaskulariteten, men alligevel har videnskab endnu ikke fundet nogen mekanisme, hvormed Boldenone muligvis kan opnå dette dygtigere end andre AA’er. Stadig finder jeg ikke dette overraskende i betragtning af det faktum, at vi ved mange ting om AAS gennem den virkelige verden erfaring, som endnu ikke er blevet bevist af accepteret videnskab.

I lyset af kravet om vaskularitet er dette et optimalt tidspunkt at diskutere en anden af Boldenones unikke, men alligevel videnskabeligt uprøvede egenskaber … øget appetit. Selvom vi igen kan finde nogen legitim mekanisme, hvormed Boldenone muligvis opnå denne bedrift, har mange brugere svoret, at denne “bivirkning” er en realitet. Personligt er jegendnu ikke overbevist om dens eksistens, da der ikke kun er andre plausible forklaringer, men jeg har aldrig oplevet det selv, på trods af at jeg eksperimenterede med store doser af stoffet. Stadig benægter jeg ikke muligheden for dens eksistens, idet mange individer gennem årene har støttet forestillingen.

Som forventet er Boldenone kendt for at give magre, hårde, vandfri stigninger i muskelvæv. Imidlertid anerkendes det generelt ikke som en meget potent muskelbygger, men er typisk blevet brugt som en “tilføjelse” eller sekundær steroid for yderligere at øge ens resultater uden en ensartet stigning i bivirkninger. Få forventer, at det giver imponerende vækst, og det bruges næsten aldrig som basisemiddel i ens stak. På grund af dette begyndte jeg at revurdere de foreslåede optimale doseringsretningslinjer for dette lægemiddel, og hvad jeg fandt, der er, at i modsætning til de fleste andre steroider, som normalt begynder at nå det punkt med at mindske afkastet mellem 500-1.000 mg om ugen, ækv. har en tendens til at nå sit optimale doseringsområde meget senere … omkring 2 gram om ugen (store resultater findes mellem 1,5-3,0 gram). Selvfølgelig vil alle steroider fortsætte med at aktivere flere receptorsteder (og dermed give større muskelvækst), indtil ca. 3.500 mg om ugen, men med Boldenone ser det ud til, at gevinsterne lige er begyndt at blive god til 1 gram ugentligt, mens De fleste andre AA’er ser ud til at være næsten udtalt af det tidspunkt og hurtigt ramme punktet med at mindske afkastet.

En faktor, der gør højere dosering med EQ mulig, er dens relativt milde karakter med hensyn til bivirkninger. Mens mange steroider ville være temmelig ubehagelige at køre på 2 gram ugentligt, vil mange individer finde Boldenone til at være temmelig tam i den dosis. Dette er en vigtig overvejelse, for trods alt ønsker ingen at være elendige on-cyklus. Det er forståeligt at tro, at nogle oprindeligt kan blive afskrækket af disse doser, da den typiske steroidbruger ofte ser på noget over 1 gram pr. Uge (pr. Steroid) som “megadosering” og derfor overdreven. Uden Dyret helt. Boldenone er et steroid, der “har brug for” doseret højere end andre AA’er, hvis man ønsker at drage fordel af dette lægemiddels fulde kapacitet. 600-800 mg pr. Uge vil bare ikke skære det, hvis man ønsker at opleve alt, hvad dette stof har at tilbyde. Når doseret i det ovennævnte interval, bliver Boldenone en formidabel muskelbygger, der pakker på ægte muskelfiber temmelig hurtigt. Nej, at bruge BOLD ved 2 gram ugentligt vil ikke tilføje så meget kropsvægt som 2 gram test, men i modsætning til testosteron vil den opnåede vægt være faktisk muskelvæv, ikke en moderat mængde muskel ledsaget af en lille vandpool. Kort sagt vil du se meget bedre ud ved hjælp af 2 gram Boldenone sammen med en moderat mængde test, end du vil bruge et bjerg af test sammen med en moderat dosis af fed.

I løbet af de sidste 6+ måneder, efter min anbefaling, har jeg haft fornøjelsen af at være vidne til førstehånds den effekt, som større doser af Boldenone har haft på adskillige individer, og uden undtagelse rapporterede alle, der engagerede sig i denne praksis, en meget mere behagelig cyklus sammenlignet Til de typiske testtunge cyklusser, der er så almindelige i dag, såvel som en dramatisk forbedring af kvaliteten af deres muskulatur. Det Valencia Trøje er unødvendigt at sige, at Boldenone ved afslutningen af deres cyklusser ikke længere blev set en svag muskelbygger, der kun var egnet som en “tilføjelse”, men som et reelt alternativ til mere traditionelle cyklusser. Så næste gang du overvejer at bruge fed som en del af din cyklus, skal du prøve at se på den fra et nyt perspektiv … som et lægemiddel, der “har brug for” at blive brugt i højere doser for at opleve alt det, det har at tilbyde. Hvis du gør det, kan jeg love dig imponerende vandfrie stigninger i muskelvæv sammen med dramatiske stigninger i vaskularitet over en periode på 12-16 uger.

af Mike Arnold Boldenone, især Boldenone Uncyclenat, er et lægemiddel, der har anskaffet hengivne fortalere på begge sider af hegnet. Meningerne løber stærke om effektiviteten af denne steroid, hvor den ikke -imponerede typisk tugger den som værdiløs, og dets ivrige tilhængere viser det som uundværligt. Måske mere end nogen anden steroid, er der en klar…

Leave a Reply

Your email address will not be published.