Long Island Nets Get NBA G League Award for Social Pligt for 2020-21 sæson

Long Island Nets fik NBA G League Social Pligt Award for deres ”Team Up for Unity” Neighborhood Program, der Athletic Bilbao Trøje sigter mod at kæmpe racisme i høj Institution Sport på Long Island. Prisen anerkender ekspertise for teamtjeneste såvel som socialt ansvar, såvel som mesteren er valgt af et ligaudvalg såvel som teamledere. Dette er det andet år i træk, som Nets har vundet denne pris, der overholder sidste års anerkendelse af holdets næste gen -serie, leveret af Healthcare Facility for Special Surgical Treatment (HSS), samt dets engagement i literacy på Long Island.

“Team Up for Unity” blev introduceret i løbet af Black History Month i 2021, i partnerskab med National Stade Rennais FC Trøje Grid, Afsnit VIII i Nassau -regionen såvel som afsnit XI i Suffolk County såvel som med støtte fra Minuteman Press of Levittown. I betragtning af at februar har nettene engageret sig i utallige praktikanter i antiracisme på tværs af de 200+ høje institutioner i både Nassau såvel som Suffolk-amter.

”Long Island Nets er glade for at fortsætte med at bruge vores platform FC Porto Trøje til at forbedre de kvarterer, vi online såvel som arbejde i,” sagde Alton Byrd, vicepræsident for vækstejendomme, BSE Global. ”Vores mål er at kæmpe for racisme i alle udvikler såvel som at sikre, at ligestilling opnås i hele Long Island. Vi er beæret over at blive anerkendt af ligaen for det afgørende antiracismearbejde, vi udfører med virkelig håb om at inspirere den næste generation af ledere i samfundet til at være ændrede agenter. ”

Gennem hele programmet får nettene, afsnit VIII såvel som afsnit XI høje institutioner på Long Island adgang til info såvel som praktiske ressourcer om mangfoldighed, egenkapital samt inkludering. Disse værktøjer blev vist coaches, studerende-atleter, superintendenter, atletiske direktører, rektorer, uddannelsesbestyrelser samt andre institutionsadministratorer til at hjælpe dem med at bestemme såvel som kampracisme i både deres institutioner såvel som atletiske programmer.

Derudover deltog institutioner, der er registreret i programmet “Team Up for Unity”, i ligestilling såvel som antiracismebegivenheder såvel som træninger, herunder online-samtaler om nøjagtigt, hvordan man anerkender såvel som adresserer racisme i både institution såvel som sport. Disse paneler blev modereret af praktikanter på Long Island såvel som hovedtalere inkluderede regionale serviceledere, såsom:

Jackie Wilson, administrerende direktør for mangfoldighed samt inkludering hos BSE Global

Joe Salamone, administrerende direktør ved Long Island -koalitionen mod mobning

Keia Clarke, administrerende direktør for New York Liberty

Dr. Richard Lapchick, formand for Devos Sport Service Administration -programdirektør, Institute for Diversity samt principper i sportspræsident, Institute for Sport samt Social Justice

Melanie Littlejohn, vicepræsident for klient såvel som Neighborhood New York Specificer for National Grid

Skoleadministratorer tiltrådte ligeledes kvartalsvise paneler, der blev holdt af Sleting Racism, såvel som anonyme undersøgelser blev distribueret til praktikatatleter på deltagende institutioner for at fremhæve hyppigheden af studerendes oplevelser med racisme såvel som bias under sportsbegivenheder i Long Island High Institution. Institutionsadministratorer havde ligeledes studerende-til-studerende-samtaler som en metode til praktikatatleter til at dele deres synspunkter såvel som erfaringer med racisme såvel som deltagende institutioner fik plakater såvel som bannere, der fremhæver ressourcer såvel som organisationer, som praktikanter såvel som arbejdere kan Kom i kontakt med, hvis de oplever eller oplever racisme eller bias.

For meget mere om “Team Up for Unity”, se.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Long Island Nets fik NBA G League Social Pligt Award for deres ”Team Up for Unity” Neighborhood Program, der Athletic Bilbao Trøje sigter mod at kæmpe racisme i høj Institution Sport på Long Island. Prisen anerkender ekspertise for teamtjeneste såvel som socialt ansvar, såvel som mesteren er valgt af et ligaudvalg såvel som teamledere. Dette…

Leave a Reply

Your email address will not be published.