Blessing Awodibu vinder Indy Pro 2022

af Christian Duque

Da det hele blev sagt og gjort manden, kom myten, legenden velsignelse Awodibu sejrende. Denne sejr var speciel af forskellige årsager. Til at begynde med ser et fantastisk adskillige mennesker i branchen og meget mere specifikt i medierne irske bodybuildere som en kombination af Corinthians Paulista Trøje mediefanfare, marketinggeni og en god fysik at starte. Hans look og muskler spiller typisk anden fele til hans over-the-top personlighed. Det er dog ikke en dårlig ting.

I en sport med lunkheads med lidt, hvis noget at sige, er Blessing’s metode et åndedrag af frisk luft, og hans stil har typisk en hurtig punchline. Han er så god til det, at jeg her skriver en kort artikel om hans store sejr, men vi taler om, hvor effektiv han er som en bodybuilding -influencer. Det er dog vigtigt, for for den titel, han lige vandt, og den sport, han konkurrerer i, er det vigtigt for sine sponsorer, og det er også vigtigt for hans egen fanbase.

Ud over at snagge en Mr. Olympia -kvalifikation kun syv måneder ude fra den skål med bodybuilding -velsignelse gjorde det i en konkurrence, der kunne beskrives som en All Out -kamp. Det var sådan en neglebiter, at selv efter fordømmelsen var der en fantastisk aftale om, hvem der skulle vinde. Det var aldrig et tydeligt show, og jeg er for en enig med Ron Harris om, at dette er de shows, der er de bedste at se på.

Jeg er også nødt til at give et stort råb til muskeludvikling for stadig at have udført dækning af bodybuilding -konkurrence. Det er typisk meget dyrt, meget udfordrende at planlægge logistisk, Argentinas fodboldlandshold Trøje og det overvejer ikke engang de mange retningslinjer og politikker, som medierne skal holde sig til, når de dækker en større begivenhed som denne. Betydelige kudoer til Steve Blechman, Ron Harris og hele deres hold.

Så hvad er det næste for Awodibu? Det er et meget godt spørgsmål. Et af de mest spektakulære elementer i lørdagens store sejr er det faktum, at velsignelse ikke har arbejdet meget længe med sin nuværende træner George Farah. Nu ved vi alle, at Farahs legitimationsoplysninger taler bind. Han er en af de mest efterspurgte trænere i virksomheden med en CV, der endda overgår nogle af hans samtidige i Annals of Legendary Gurus. Som en tidligere meget dekoreret mester selv ved han, Brighton & Hove Albion FC Trøje hvor meget teknik der anvendes til at stige til toppen. Bedst nu vil alle have, at velsignelse skal gøre alt! Medier vil stille op til interviews, promotorer vil begynde at skyde DM’er og tekster, der prøver at se, om han enten vil konkurrere på deres show, gæstepose eller måske bare arbejde en Redcon1 -stand engang ned ad vejen.

Når du vinder en bodybuilding -konkurrence, især en, der har produktionsværdien af en Dave Bowers -produktion, begynder du pludselig at føle kærligheden fra hele bodybuilding -verdenen. Jeg tror, Farah og andre vigtige medlemmer af Blessing’s lejr vil være ivrig efter faren for, at mesteren spreder sig for tynd. Bedst nu ingen taler om sidste års Olympia eller dette års Arnold, den varme nyhed bedst nu er Indy Pro. Og hvad der er meget interessant er, at ingen er forfærdeligt oprørt over, hvordan dommerne scorede showet. Det er en af de gode ting ved vanskelige shows. Selv de mænd, der tog 2. og 3. kan ikke kan blive forstyrret over den person, der vandt. Det kunne bare have været dem let.

Dommerne fik deres arbejde udskåret for dem her. Når det er sagt, skal velsignelse udøve bemærkelsesværdig disciplin i de kommende dage. På samme måde som han viste det med sin træning, ernæring og samlet prep for den store sejr, skulle han også anvende den i de kommende dage ved at være i stand til at afvise tilbud. Nogle promotorer er ubarmhjertige, men kan du bebrejde dem?

Der er adskillige ting, der gør en konkurrence vellykket, og en vigtig metode er at have mennesker, der er varme i dem. Bedste nu er velsignelse varm, og han er overskriftsnyheder. Jeg er sikker på, at når han ser denne korte artikel, vil han have fået en helt ny gruppe af bodybuilding diehards, der fejrer ham og hans erhverv over hele internettet. Jeg bruger udtrykket Diehard med lidt tør vidd kun fordi adskillige af disse såkaldte fans vil flytte til den, der vinder den næste konkurrence på tidsplanen. Dette er grunden til, at velsignelse skal være taktisk og drage fordel af momentumet uden at overdrive sig selv med forpligtelser senere. Bedst nu er det let at sige ja til alting, men når tidsplanen nærmer sig ferien, og derefter vil Mr. Olympia i midten af december blive knappe.

2022 Ligesom 2021 har en Olympia, der er efter Thanksgiving, to uger før jul og nytår, og som gør slankekure og træning alt det sværere. Og ingen træner dengang. Det er tid til at spise masser af god mad og være glædelig, men ikke for de mænd, der kæmper for at vælte den stort set fraværende regerende mester Big Ramy. Mr. O er også tilbage i Las Vegas, som adskillige hævder er den nye Venice Beach, CA, så det kun øger presset. Hvis du tilføjer direkte optrædener til det, selvom velsignelse ikke konkurrerer igen, før den store dans stadig kunnebrænde ud.

Det bedste tilfælde er, at han udfører en bådfyldt medie for det, der er tilbage af maj, planlægger nogle fornuftige gæstestillingsoptræden og nogle ekspo -standarbejde, men også afsætter masser af tid at lære George meget mere at kende og gøre de krævede forbedringer til Bryde ind i Mr. Olympia Top 6. Disse to har trods alt ikke meget tid sammen under deres bælter, men de har en vellykket konkurrenceforberedelse, og de har endnu et halvt år til at se, hvordan Indy Champ reagerer Til uddannelse, diæt og ernæring og supplementprotokoller anbefaler George.

For så meget som de øverste trænere kan lide at karakteristiske brorparten af deres succes til hårdt arbejde, har hver top -guru deres egen tilgang. Derfor er de øverst. Når det er sagt, kan evnen til at bringe en fysikbaseret atletes allerbedste på bestemte tidspunkter være meget vanskeligt. Når alt kommer til alt vinder du ikke Olympia for den tilstand, du har på Instagram, vinder du det heller ikke for at se gnarly på en fotoshoot. Du er nødt til at sømme det ved at fordømme og sømme det ved finalen. Hvis du kan se fantastisk ud i et par minutter på to separate dage, kan du skrive din egen billet. Når alt kommer til alt, så mange mænd har det, der skal til for at være den bedste, og de har de meget velkendte trænere, men de kan bare ikke binde det hele sammen, når det er tid til at gøre det. Velsignelse og George spikede det i Indy, så det har bestemt givet anledning til adskillige af vores interesser for, hvad de vil være i stand til at opnå i december på Zappos Theatre i Las Vegas, NV.

Tror du, at velsignelse kunne være mørkehesten i 2022 Mr. Olympia? Tror du, at han kan bryde ind i top 6? Måske en anden ny kamp med Nick Walker? Dette er bestemt en spændende tid for sporten. Betydelige lykønskninger til velsignelse og George med deres store sejr, fra os alle her på Ironmagazine!

af Christian Duque Da det hele blev sagt og gjort manden, kom myten, legenden velsignelse Awodibu sejrende. Denne sejr var speciel af forskellige årsager. Til at begynde med ser et fantastisk adskillige mennesker i branchen og meget mere specifikt i medierne irske bodybuildere som en kombination af Corinthians Paulista Trøje mediefanfare, marketinggeni og en god…

Leave a Reply

Your email address will not be published.