Ledende organisationer støtter Aspen Institute’s Children’s Bill of Rights in Sports

Flere dusin af de mest fremtrædende organisationer i sports- og nonprofit -industrien har officielt godkendt børnenes Bill of Rights in Sports, udarbejdet af Aspen Institute’s Sports & Society -programmet til Opret en fælles kulturel forståelse af Argentinas fodboldlandshold Trøje alle ungdommens ret til at spille og udvikle sig gennem sport.

Ressourcen er skrevet ved hjælp af menneskerettigheder og sportspolitiske fagfolk i det forløbne år og er designet til at hjælpe ledere – fra programoperatører til beslutningstagere – vokser adgang til sport, mens de etablerer minimumsbetingelser, under hvilke unge serveres.

Børnenes Bill of Rights in Sports (læs mere om det her) identificerer otte rettigheder:

At spille sport

Til sikre og sunde miljøer

Til kvalificerede programledere

Til udviklingsmæssigt passende spil

At dele i planlægningen og leveringen af deres aktiviteter

Til en lige mulighed for personlig vækst

Skal behandles med værdighed

At hygge sig

Alle principper i erklæringen blev informeret ved en gennemgang af blandt andet indenlandske og internationale ressourcer, De Forenede Nationers konvention fra 1989 om barnets rettigheder, den mest omfavnede traktat i verden. U.S.A. har underskrevet, men ikke ratificeret den traktat, der har hjulpet med at udvikle børns rettigheder til sportserklæringer i andre lande.

”Dette er æraen med atletrettigheder, fra kollegium til olympisk niveau,” sagde Ivan Blumberg, administrerende direktør for Atleter for Hope, en nonprofit, der hjælper atleter med at aktivere omkring triggere, der betyder noget for dem og et medlem af Drafting Committee for Bill of Bill of Bill of Bill of Bill Rettigheder. ”Men hvad med børns rettigheder, de mest sårbare medlemmer af vores sportsøkosystem? Vi håber, at denne erklæring hjælper med at lukke huller i tilgængeligheden og kvaliteten af sportsprogrammer. ”

Mere end 250 atleter fra Atleter for Hope Network har krævet vedtagelse af Børnenes Bill of Rights in Sports, som blev frigivet 12. august på De Forenede Nationers International Youth Day. Andre medlemmer af Aspen Institute -arbejdsgruppen omfattede Center for Sport and Human Rights, U.S. Center for Safsport, The Power of Sport Lab og Center for Sport og Law ved University of Baltimore School of Law.

Atleterne er sammen med mere end 60 organisationer fra brancher, der berører ungdommens liv, herunder: U.S. Olympic & Paralympic Committee, YMCA fra USA, National Entertainment and Park Association, Bit League International, ESPN, U.S. Tennis Association, U.S. Soccer Federation, Under Armour, Hospital for Special Surgery, American College of Sports Medicine, UNICEF USA, Dick’s Sporting Products Foundation, MLB-MLBPA Youth Development Fund, Ralph C. Wilson, Jr. Foundation, Susan Crown Exchange, Teamsnap, Augusta Sportswear, PGA of America , Sports & Fitness Industry Association, National Lacrosse League, Forme America, Boks, I9 Sports, Mojo, Laureus Sport for Good USA, LeagueApps, USA Baseball, USA Hockey, USA Surfing, U.S. Figure Skating, USA Pentathlon, USA Biathlon, USA Gymnastics . Den fulde liste over organisationer og atleter, der støtter Bill of Rights, er her.

Mange af underskriverne er medlemmer af Project Play 2024, en rundbordsdygtighed af førende sports-, sundheds- og filantropiske organisationer, der sigter mod at hjælpe med at vokse sportsdeltagelse og relaterede målinger blandt unge. Andre er en del af det bredere netværk af Project Play, et initiativ fra Sports & Society -programmet, som siden 2015 har leveret tankeledelse og værktøjer til at opbygge sunde børn og kvarterer gennem sport.

Sammen skaber de godkendte atleter og organisationer en platform til at løfte kvaliteten og mængden af sportsaktiviteter, der stilles til rådighed for unge, uanset deres postnummer eller evne.

”Ungdoms- og skolesport er et massivt usammenhængende rum i dette land med hundreder af utallige programmer, der betjener ungdom, men uden nogen reel aftale på rækværket,” sagde Tom Farrey, administrerende direktør for Sports & Society -programmet. ”Børnenes Bill of Rights in Sports fylder et stort hul ved at Paris Saint-Germain Trøje definere basisoplevelsen, som ethvert barn er værd at være i pleje af voksne, på linje med de menneskerettigheder, som hver af dem er født med. Det er også en påmindelse om, at vi er nødt til at give plads til hvert barn i dette land for at spille sport. ”

Børn fra huse med lav indkomst er halvt så sandsynligt, at de spiller sportsgrene som deres jævnaldrende fra de øverste indkomsthuse, ifølge Data om Sports & Fitness Industry Association. Omkostninger er en barriere, ligesom kvaliteten af erfaringerne leveres til mange unge. I næsten enhver sport afslutter det gennemsnitlige barn i en alder af 11, ifølge en Aspen Institute -undersøgelse, der blev bestilt med Utah, specificerer universitetets husholdninger i Sports Lab. Ved gymnasiet spillede 43% af de studerende ikke længere på noget hold i skolen eller i deres samfund, med kun 23% af de studerende, der opfyldte det foreslåede niveau af fysisk aktivitet, ifølge den føderale regering.

Forstyrrelsen af Covid-19 har kun udvidet demografierC deler sig, med dårligt stillede unge, der langsomt vender tilbage for at spille, ifølge Aspen Institute Research.

Projektspilswebstedet tilbyder hjælp til, hvordan Bill of Rights for Children in Sports kan bruges af nøgleinteressenter, herunder tilskudsmænd og sponsorer, nationale sportsorganisationer, forældre og plejere, ungdom og beslutningstagere. For samfunds- og skolesportudbydere er der en redigerbar skabelon, der kan bruges til at gennemgå deres politik og praksis, forbedre programkvaliteten og opbygge et ry som et børnecentreret program.

Den 20. august ved middagstid ET vil Aspen Institute afholde en fremtid med sportssamtale med medlemmer af arbejdsgruppen for at udforske måder at fremme børns rettigheder i sport (registrer her til den gratis virtuelle begivenhed). Yderligere uddannelsesmæssige og aktiveringsmuligheder vil blive afsløret på Project Play Summit, en virtuel begivenhed 19-20 oktober.

Hvad de siger

”Børnenes rettigheder til sportsinitiativ Canadas fodboldlandshold Trøje er en af de vigtigste ting, vi kan gøre for at udvide deltagelsen og skabe en bedre sportsoplevelse for amerikansk ungdom. Disse rettigheder giver en ramme for forældre til at evaluere programmer, guideposter for coaches og administratorer til at strukturere deres programmer, et sprog for børn til at udstyre deres deltagelse og indsigt for lovgivere til at skabe meningsfuld ungdomssportpolitik. Hver ungdomssportsinteressholder vil drage fordel af at vedtage en rettighedsmetode, og den samfundsmæssige udbetaling vil mærkes i de kommende årtier. ”
– Dionne Koller, professor og direktør, Center for Sport and the Law, University of Baltimore School of Law

”Oprettelse af inkluderende veje til positive, berigende sportsdeltagelse er grundlæggende for teamet USA -atletrejse, og det begynder på ungdomsniveau. Hvert barn har ret til at opdage deres fulde potentiale, og det er ubestrideligt, at sportens magt og værdi af leg har evnen til at transformere liv. Når vi ser frem til LA 2028, kan USAPC i partnerskab med atleter, nationale styrende organer, andre sportsorganisationer og Aspen Institute alle en rolle i at forestille sig og give sikker, konsekvent, positiv og universel adgang til sport til gavn for fremtidige generationer der drømmer om at konkurrere om Team USA. ”
– Sarah Hirshland, CEO, U.S. Olympic & Paralympic Committee

”Som det nationale styrende organ for tennis i USA mener vi, at det er vigtigt at fjerne for alle, der deltager i ungdomssport, at der er grundlæggende behov, som vi skal forpligte os til at beskytte. Uanset om du er forælder, administrator, træner eller udbyder, er det vores pligt at sikre en retfærdig, sikker, retfærdig og sjov oplevelse for vores unge gennem sport. Vi støtter børnenes Bill of Rights in Sports og er forpligtet til at forbedre og sikre, at vi altid arbejder gennem børns bedste interesse. Når vi gør dette, vil vi se et blomstrende og sundt ungdomssportlandskab i USA ”
– Craig Morris, U.S. Tennis Association administrerende direktør, Community Tennis

”Som en organisation, der har viet 75 år til at støtte børn over hele verden, er UNICEF USA stolt over at støtte Børnenes Bill of Rights in Sports, der er udviklet efter de samme principper for UNICEFs børnevenlige Cities Initiative (CFCI). CFCI giver lokale ledere mulighed for at gribe ind og prioritere børn for at skabe et sikrere, mere retfærdigt og inkluderende samfund for børn – herunder at sikre deres ret til sikker leg og fritid. Når vi investerer i meningsfulde programmer for vores børn og vores samfund, skaber vi bedre steder for alle. Og når vi udstyrer unge til at lede og gå ind for deres rettigheder, bevæger vi os tættere på en verden, hvor alle børns rettigheder opretholdes. ”
– Anucha Browne, Chief Advocacy and Engagement Officer, UNICEF USA

”Vi er stolte af at støtte børnenes Bill of Rights in Sports Initiative, da det tæt stemmer overens med TeamSnaps mission om at give større adgang til sport for børn. Siden TeamSnaps grundlæggelse har vi set den positive indflydelse, som ungdomssport har på børn og de negative konsekvenser, der dukker op, når de er fraværende, som senest valideret af vores nylige undersøgelse i partnerskab med Aspen Institute. Vi ser stor værdi ved at have et fælles sæt forståede mål for ungdomsspil og kan ikke overdrive vigtigheden af at mindes det sammen som et samfund, der bekymrer sig om fremtiden for den næste generation. ”
– Dave Dupont, grundlægger, TeamSnap

”Vi er engageret i Ralph C. Wilson, Jr. Foundation for at reducere barrierer og øge adgangen til leg og ungdomssport i vores to regioner i det sydøstlige Michigan og det vestlige New York. Børnenes Bill of Rights in Sports er en vigtig model for os alle at stræbe efter disse mål. ”
– Jim Boyle, vicepræsident for programmer og kommunikation, Ralph C. Wilson, Jr. Foundation

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Flere dusin af de mest fremtrædende organisationer i sports- og nonprofit -industrien har officielt godkendt børnenes Bill of Rights in Sports, udarbejdet af Aspen Institute’s Sports & Society -programmet til Opret en fælles kulturel forståelse af Argentinas fodboldlandshold Trøje alle ungdommens ret til at spille og udvikle sig gennem sport. Ressourcen er skrevet ved hjælp…

Leave a Reply

Your email address will not be published.