NCAA Board of Governors accepterer enstemmigt forslag fra Constitution Committee

af Charlie Henry

NCAA Board of Governors accepterede enstemmigt i sidste uge at acceptere de endelige forslag fra Constitution Committee om en ny forfatning til at styre college -sportsgrene.

Grundlæggende papir blev oprettet i koordinering med kommentarer fra NCAA -medlemmer under en række trin i betragtning af at sommeren, inklusive i november’s særlige konvention såvel som med undersøgelser såvel som møder i fortiden et antal Borussia Monchengladbach Trøje måneder.

Hele medlemskabet stemmer om forfatningen 20. januar på NCAA -konventionen 2022. Det formelle lovgivningsmæssige forslag vises medlemmer 7. januar.

I et notat til NCAA -medlemsinstitutioner såvel som konferencer skrev bestyrelsesformand såvel som Georgetown -præsident Jack DeGioia: ”Denne proces har været et eksempel på nøjagtigt, hvordan vi kan arbejde sammen for at modernisere college -sportsgrene samt tilfredsstille behovene i Praktikanter deltog i interkollegiatatletik – i dag såvel som for fremtiden. Ratificeringen af en ny forfatning i januar vil låse muligheden for divisionerne til at omskrive politikker for hver afdeling inden august, der giver os mulighed for at anerkende målet om at omdanne NCAA -styring til meget bedre at tjene vores studerende. ”

De sidste forslag til en ny forfatning integrerer ændringer fra det andet udkast til forfatningen, der blev delt 7. december, herunder:

Afklaring af, at student-atletrådets medlemmer er nødt til at repræsentere både mænds såvel som kvinders sportsgrene.

Eksplicit specificerer, at forfatningen ikke begrænser eller begrænser institutioner fra at have missioner såvel som politikker, der er i overensstemmelse med deres juridiske rettigheder såvel som forpligtelser som institutioner for CF Monterrey Trøje videregående uddannelse.

Understreger lige gevinst adgang til som en del af mangfoldigheden såvel som inkluderingsprincip. Tilsvarende forbliver kønsretkapitalprincippet unikt fra mangfoldighed, egenkapital såvel som inkludering for at give bekymring for hver enkelt.

Angiver, at hver medlemsinstitution er nødt til at give sit navn, billede såvel som lighedspolitikker offentligt tilgængeligt, ud over at levere dem til studerende-atleter.

Streamlining sprog omkring uafhængig medicinsk behandling af studerende-atleter.

Yderligere afklaring af funktionen af fakultetatletikagenter som en rapportering kommer i kontakt med for studerende-atleter uafhængigt af atletikafdelingen, men ikke en juridisk talsmand.

At afklare sprog omkring at sikre den største grad af, at enhver form for pålagte sanktioner ikke straffer programmer eller studerende-atleter, der ikke er inkluderet eller involveret i overtrædelserne.

I lighed med de allerførste to udkast inkluderer denne version af forfatningen nye ideer, såsom antallet af medlemmer af bestyrelsesrådet såvel som studerende-atleter, der tjener i alle tre præsidentudvalg (Division I Board of Director, Division II Præsidenter Council også som Division III Presidents Council).

Det kodificerer ligeledes nogle eksisterende prioriteter såvel som principper i forfatningen for allerførste gang. Det forbyder betalings-for-play, men omfavner levering af ekstra akademiske såvel som andre fordele, inklusive dem til navn, billede såvel som lighed. Det bevarer eksisterende overskudsfordelinger såvel som mesterskabschancer for hver afdeling, såvel som hver afdeling ville have tilsyn med sit eget budget, udgifter samt distribution til Bayern Munich Trøje sine medlemmer. Den endelige version af forfatningen understreger ligeledes værdien af både fysisk såvel som mental sundhed og velvære samt understreger mangfoldighed, inkludering såvel som ligestilling mellem kønnene.

I månederne efter, at forfatningen er stemt på på NCAA -konventionen i 2022, vil hver afdeling omfatte ekstra ændringer til støtte for sin egen styringsmodel. Den nye forfatning ville være effektiv 1. august.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

af Charlie Henry NCAA Board of Governors accepterede enstemmigt i sidste uge at acceptere de endelige forslag fra Constitution Committee om en ny forfatning til at styre college -sportsgrene. Grundlæggende papir blev oprettet i koordinering med kommentarer fra NCAA -medlemmer under en række trin i betragtning af at sommeren, inklusive i november’s særlige konvention såvel…

Leave a Reply

Your email address will not be published.