Tidligere eksperthockeyspiller sikrer $ 160.000, så han kan begynde sin egen service

Burns Funding, en alternativ finansieringsvirksomhed, der er startet af seriel iværksætter Peter J. Burns III, tilfredsstiller drømmen om en tidligere National Hockey League -spiller, der Skift fra dygtig ekspertatlet til en succesrig iværksætter.

Houston indfødte Blair Stewart spillede ti års eksperthockey, meget af det i verdens en masse prestigefyldte ekspert Hockey League – NHL.

Takket være Club America Trøje Burns-finansiering sikrede Stewart $ 162.000, hvilket understøtter fremme af et prototypeprodukt i den rødglødende wearables-industri.

”Jeg opdagede Peter såvel som Burns -finansiering på LinkedIn såvel som blev overrasket over nøjagtigt, hvor hurtigt jeg var i stand til at blive finansieret,” sagde Stewart, der forretning kaldes Tomcatt. ”Det var et spørgsmål om Hollands fodboldlandshold Trøje måneder, fra begyndelse til slut.”

For Stewart var Burns -finansiering et fantastisk valg, da Stewart ønskede at give op så lidt egenkapital som muligt til opstartfinansiering. ”Med finansiering fra Burns -finansiering var jeg i stand til ikke at give nogen form for egenkapital,” sagde han.

”Venturekapitalister såvel som engleinvestorer tænker generelt ikke på at investere i prototyper, såvel som hvis de er, forventer de en betydelig mængde egenkapital i det tidlige at gå for et ret lille investeringsbeløb,” sagde Stewart. ”Jeg anerkender, at en højere del af egenkapitalen skal tænkes på for de meget større mængder af finansiering, der er nødvendig til fremstilling, reklame osv., Så ikke at skulle give en egenkapital i førfrøstrinnet var kritisk, hvilket muliggjorde mig kapacitet For at diskutere højere aktiebeløb, når jeg begynder at passe på venturefinansieringsfinansieringen. ”

Burns sagde, at han glædede sig over at arbejde med Stewart.

”Du kan se, at han som iværksætter har nøjagtig den samme beslutning såvel som kapacitet til at se hvad som helst omkring ham, som han havde som ekspert atlet,” sagde Burns. ”Jeg forventer, at Blair vil være ekstremt succesrig som iværksætter.”

Stewarts patentventile bærbart produkt, der går rundt om din hals, som er fleksibel tilstrækkelig til at blive brugt til afkøling eller opvarmning, afhængigt af klimaet. Det kan bruges i en industriel omgivelse (for eksempel bygningsmarkedet), rekreative rammer (såsom at gå på ens hund) eller sportsindstilling (jogging eller golf).

”Blair har virkelig ramt et huskørsel med produktet,” sagde Burns. ”Når prototypen er udviklet, ser vi frem til at hjælpe ham med at opdage den Leicester City Trøje nødvendige finansiering til markedet og fremstille produktet.

”Vi mener ligeledes, at der er masser af andre tidligere ekspertatleter, der har lignende fantastiske koncepter om produkter såvel som tjenester,” sagde Burns. ”Vi er lige her for at levere finansieringen, hvis de kræver det.”

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Burns Funding, en alternativ finansieringsvirksomhed, der er startet af seriel iværksætter Peter J. Burns III, tilfredsstiller drømmen om en tidligere National Hockey League -spiller, der Skift fra dygtig ekspertatlet til en succesrig iværksætter. Houston indfødte Blair Stewart spillede ti års eksperthockey, meget af det i verdens en masse prestigefyldte ekspert Hockey League – NHL. Takket…

Leave a Reply

Your email address will not be published.