3 Anaboliske cyklusser uden at bruge steroider

af Josh Hodnik

Nogle bodybuilere sidder helt fast på konceptet om, at testosteronemust er basen for enhver anabolsk steroidcyklus, såvel som anabolske steroider skal være basen i enhver anabolsk cyklus. Begge disse koncepter er forkerte. Masser af tro på steroider, når de hører ordet anabol. Alt, der fremmer muskelmassevækst, kan tænkes på anabol. Der tilbydes en række forbindelser, der er ikke-steroide, men stadig har anabolske egenskaber. Et eksempel er insulin, insulin menes at være det mest anabolske hormon, der eksisterer. På en mere note kan insulin også være det mest farlige hormon, der findes.

Der er masser af stoffer, bortset fra anabolske steroider, der kan bruges til at øge anabolismen eller muskelmassevækst. Doseringen af disse forbindelser, hvad de bruges med at spille en funktion i nøjagtigt, hvor effektive de er i at producere en steroidlignende påvirkning. Hensigten med at overholde cyklusser er at opleve et par af fordelene forbundet med anabolsk steroid udnytter, mens man undgår bivirkningerne. Der er en række ikke-steroide forbindelser, der hjælper med at producere et anabolsk miljø, hvilket resulterer i øgede pumper, øget udholdenhed såvel som muskelmasse såvel som nedsat kropsfedt. Uanset hvad du kommer til at forvente, når du bruger anabolske steroider. I dette indlæg dækker tre anabolske, steroid gratis cyklusser, der er målrettet mod tre separate mål.

Cycle 1-Clomiphen/Tamoxifen/IGF-1-Healing & TRT
Cykluslængde: 8 uger såvel som ud over

Denne cyklus ligner det, der ofte bruges til post-cyklusbehandling. Det kan bruges til bedring, men den specifikke dosering lige her er meget mere egnet til at producere en anabolsk atmosfære, der ville svare til den for en lav dosis testosteron. Det er vist, at clomiphene væsentligt øger testosteron på lang sigt, når det doseres ved 12,5-25 mg pr. Dag. Så meget, at masser af i det medicinske område kan lide at bruge clomiphene til behandling af lavt-T i stedet for testosteron. Protokalopkald efter cyklus terapi til doser ved 50-100 mg pr. Dag. Det kan være fint på kort sigt, men kroppen bliver desensibiliseret verfy hurtigt såvel som at stoppe med at reagere i doser over 25 mg pr. Dag. Igen anvendes tamoxifen ofte i post-cyklusbehandling. Det har vist sig at i det væsentlige øge LH, FSH såvel som testosteronkoncentrationer. Ulempen ved at bruge tamoxifen er, at det reducerer IGF-1-niveauer. I modsætning til aromataseinhibitorer vil tamoxifen ikke have en ugunstig effekt på Liverpool FC Trøje HDL -niveauer (godt kolesterol). Tamoxifen skal doseres 20 mg pr. Dag. IGF-1 er et usædvanligt kompliment til denne stak. Det kompenserer for den minimerede IGF-1 fra tamoxifen. Det vil ligeledes øge muskelmasse fylde, pumper såvel som der skal være et åbenlyst løft i udholdenhed såvel som muskelmasse. Ligesom clomiphene kan kroppen hurtigt endte med at blive desensibiliseret til virkningerne af IGF-1, hvis dosis er så godt. For at stoppe dette skal IGF-1 doseres ved 40 mcg hver dag i så meget som 6 uger, før de tager en 6 ugers pause.

Dosering:
Clomiphene 12,5-25 mg pr. Dag
Tamoxifen 20 mg om dagen
IGF-1 40mcg hver dag (6 uger på/6 uger fri)

Cyklus 2 – Ostarine/HGH/T4 – Fedtabscyklus
Cykluslængde: 12 uger

Dette er et fedttab/magert gevinstcyklus, der bruger en ekstremt fremtrædende såvel som effektiv Sarm, da det er anker. Før jeg kommer til detaljerne i cyklussen, vil jeg gerne dække ostarin lidt såvel som at beskrive, hvorfor det er sådan en afgørende erstatning for et anabolsk steroid i denne cyklus.

Ostarine (MK-2866) er en selektiv androgenreceptormodulator, såvel som den udøver dens påvirkninger i en ekstremt anabolsk metode i både muskelmasse såvel som knogler. En masse anabolske steroider konverteres til østrogen såvel som DHT. Ostarine konverteres ikke til DHT, såvel som kun en mindre højde i østrogen kan ses. Ostarine er blevet sammenlignet med den anabolske steroid primobolan. Det har vist sig at øge muskelmassepumper såvel som muskelmassehårdhed inden for en kort periode. Ostarine udvikler ikke bare muskler, det øger senestyrken, forbedrer ledets sundhed og velvære, øger knogletætheden såvel som øger hastigheden ved WHCIH -kollagen vendes. For de fineste resultater skal ostarin doseres ved 24-36 mg pr. Dag.

Human væksthormon er den mest effektive ikke-steroide fedttabsmedicin til rådighed. Faktisk er det meget mere kraftfuldt end nogen form for anabolsk steroid, når det vedrører fedttab, hvilket gør HGH til en ordentlig i form til denne ikke-steroide fedttabscyklus. HGH forbedrer ligeledes senen Corinthians Paulista Trøje såvel som ledbånd, hvilket gør det til en fantastisk tilføjelse til ostarin for dets fælles helbredende egenskaber. HGH skal doseres ved 2-4 IU’er hver dag i denne stak.

Meget af den fedtforbrænding, som HGH -udstillinger kommer fra den faktiske proces med T4 -konvertering til T3. Denne proces øges med eksogen HGH -brug, såvel som T4 -niveauer kan endte med at være Low efter bare en kort periode. Dette hæmmer fedtforbrændingen af HGH. Dette kan alle undgås ved blot at tilføje denne ekstremt billige såvel som enkle at opdage forbindelse, mens du tager HGH. T4 skal tages Fluminense Trøje i en dosis på 50-75 mcg pr. Dag.

Dosering:
Ostarine 24-36 mg taget, da det dagligt
HGH 2-4 IU’er hver dag opdelt i en separat dosis. (morgen såvel som 8-12 timer senere)
T4 50-75mcg taget, da hver dag

Cyklus 3-Ostarine/Insulin (Humulin-R)-Bulkcyklus
Cykluslængde: 6 uger

Dette er en grundlæggende bulkcyklus uden nogen form for anabolske steroider. Der er ikke noget fancy ved det. Det er en kombination af to kraftfulde forbindelser, som når de bruges sammen, kan tilføje en stor mængde størrelse såvel som styrke. Den muskelmassebygning, der er prospektiv af ostarin, er temmelig tydelig, når forbindelsen bruges alene. Dette forstærkes meget med tilsætning af insulin. Insulin hjælper med at passe næringsstoffer til væv på det cellulære niveau, der skal bruges. Dette fører til meget mere proetin, kulhydrater såvel som fedt, der bruges til at købe til reparation af muskelmassevæv, påfyld glykogenbutikker, blandt andre processer. Virkningerne af insulin er åbenlyse inden for en kort periode. Pumper stiger, muskelmasse endte med at blive fyldigere, såvel som der vil være et løft i muskelmasse såvel som styrke. Denne en-to-kombination er en ekstremt effektiv bulking-stak, der kan spejle resultater af mange stabler, der består af anabolske steroider. Ulempen lige her er, at insulin kan være meget farligt. Det kan resultere i hypoglykæmi eller endda død. En konventionel dosis ville begynde med 4IU’er af Humulin-R før hvert måltid. 12-15 gram kulhydrater pr. IU anvendt insulin skal forbruges med hver dosis for at være på pengeskabet. Det er ligeledes opfordret til at holde frugtsaft såvel som glocose -tabletter til rådighed i situationen Blodsukkerniveauet falder.

Dosering:
Ostarine 24-36 mg taget, når det var pr. Dag
Insulin (Humulin-R) 4IU er før hvert måltid

Jeg udforskede tre kraftige anabolske cyklusser, der overhovedet ikke inkluderer anvendelse af steroider. Valgmuligheden for ikke at anvende steroider kan være en lovlig, steroid-test kan være en faktor, eller det kan være en bekymring for de bivirkninger, der følger med steroidbrug. Uanset hvad det måtte være, er der masser af valg, der giver dig mulighed for at fortsætte med at gøre udvikling i gymnastiksalen.

af Josh Hodnik Nogle bodybuilere sidder helt fast på konceptet om, at testosteronemust er basen for enhver anabolsk steroidcyklus, såvel som anabolske steroider skal være basen i enhver anabolsk cyklus. Begge disse koncepter er forkerte. Masser af tro på steroider, når de hører ordet anabol. Alt, der fremmer muskelmassevækst, kan tænkes på anabol. Der tilbydes…

Leave a Reply

Your email address will not be published.