Greenberg Traurigs Dana Hooper lander Nike-godkendelsesudbud til ekspert fodboldspiller

Dana L. Hooper, en aktionær i verdensomspændende lovgivningsfirma Greenberg Traurig, LLP’s Phoenix-kontor, forhandlet samt sikret en flerårig kontrakt med Nike for Nike for Ekspert fodboldspiller Simone Charley. Charley er i øjeblikket foran Portland Thorns FC i National Women’s Soccer League såvel som har spillet internationalt for Canberra United i Australien.

En indfødt i Alabama, Charley gik til Vanderbilt University, hvor hun konkurrerede i både fodbold såvel som spor såvel som Field. Som anerkendelse af hendes atletiske resultater blev hun udnævnt til Southeastern Seminar Class i 2019. En dygtig praktikatatlet, Charley, tjente en dobbelt-major i psykologi såvel som sociologi samt en kandidatgrad i medicin, sundhed og velvære såvel som samfundet fra Vanderbilt. I maj 2019 blev hun underskrevet af Portland Thorns.

Hooper er en sportsagent såvel som advokat for sportslovgivning. Hendes metode koncentrerer sig om repræsentation af både atleter såvel som sportsorienterede virksomheder. Hooper HA KOMPETENCE I KONTRAKTKRAVERING, GRANDELSER, ATTORMINDER -AFSLUTNINGER, UDVIKLING, LEAGUE ANDE TEAMSPRØVNINGER, juridisk rådgivning osv.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Dana L. Hooper, en aktionær i verdensomspændende lovgivningsfirma Greenberg Traurig, LLP’s Phoenix-kontor, forhandlet samt sikret en flerårig kontrakt med Nike for Nike for Ekspert fodboldspiller Simone Charley. Charley er i øjeblikket foran Portland Thorns FC i National Women’s Soccer League såvel som har spillet internationalt for Canberra United i Australien. En indfødt i Alabama, Charley…

Leave a Reply

Your email address will not be published.