Seneste retsforfølgning af piratkopiering resulterer i store standarddomme

, der tilføjer RB Leipzig Trøje til dette websteds arkiverede Caselaw -resume af kampsport PPV -piratkopieringsforfølgninger, to beslutninger blev frigivet denne måned af de amerikanske føderale domstole, der tildelte standardafgørelse i tilfælde af påstået lednings- og satellit -tyveri.

I det første tilfælde (Joe Hand Promotions Inc. v Slacktv) opnåede sagsøgeren standardafgørelse mod sagsøgte for påstået satellit- og ledningstyveri. Retten undersøgte skader på $ 62.010 og ved at gøre det forsynede retten følgende grunde:

Den 27. november 2012 indgav sagsøger sin klage og hævdede sagsøgtes uretmæssige handlinger, der krænkede sagsøgerens rettigheder som den eksklusive indenlandske kommercielle distributør af transmissionssignalet til visse tv -programmering i henhold til afsnit 47 U.S.C. §§553 og 605 og konvertering. Den 12. april 2013 blev en kontorists standard indtastet mod tiltalte James Pasko og Slack TV, LLC, henholdsvis. (Dkts. 17, Forenede Stater fodboldlandshold Trøje 18). Sagsøger bevæger sig nu for en standard endelig dom. Sagsøger søger lovbestemte skader i henhold til 47 U.S.C. § 605 (e) (3) (c) (i) (ii) i et beløb på $ 10.000; Yderligere skader i henhold til 47 U.S.C. § 605 (e) (3) (c) (ii) fra tiltalte på et beløb på $ 50.000,00; og advokats gebyrer fra tiltalte til et beløb på $ 1.500,00 og omkostninger i et beløb på $ 510,00 vedrørende retsforfølgning af denne sag.

Domstolen er enig i, at sagsøger har ret til lovpligtige skader på $ 10.000; Yderligere skader i henhold til 47 U.S.C. § 605 (e) (3) (c) (ii) fra tiltalte på et beløb på $ 50.000,00; og advokats gebyrer fra tiltalte til et beløb på $ 1.500,00 og omkostninger i et beløb på $ 510,00. Problemet hævder med visse detaljer og fakta tiltalte mange forsætlige overtrædelser af de relevante vedtægter. Sagsøgtes manglende optræden eller forsvare denne handling udgør en indrømmelse af disse påståede overtrædelser. Derfor er det domstolens konklusion, at sagsøgerens forslag til misligholdelse skal tildeles.

I det andet tilfælde (Joe Hand Promotions, Inc. mod Serrato) blev der fremsat lignende påstande, og igen fik sagsøgeren standarddom. Ved vurderingen af ​​skader og omkostninger til $ 8.610 leverede retten følgende grunde:

Følgelig tildeles sagsøgerens beslutningsforslag (DE #16), og kontorist henvises til at indlede en endelig dom til fordel for sagsøger Joe Hand Promotions, Inc. og mod sagsøgte Miguel Serrato, individuelt og D/B/A Miguel’s mexicanske fusion Grill og Miguel Mexican Fusion Grill, LLC, en ukendt serviceenhed D/B/A Miguel’s mexicanske fusionsgrill, i fællesskab og alvorligt på tælling I af sagsøgerens problem for $ 5.500,00 i erstatning, plus advokatsalær og omkostninger på $ 3.110,00, for en samlet dom sum af $ 8610,00

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning Fodbold Trøje

Relaterede

Domstolen finder, at føderale piratkopieringsstatut kan bruges til at retsforfølge internet streamingnov 15, 2016in “piratkopiering”
Domstolen begrænser UFC Federal Piracy hævder at et års begrænsning 23. december 2014in “piratkopiering”
Minimum lovpligtige skader tildelt efter UFC 155 PiracyAugust 26, 2014in “Piracy”

, der tilføjer RB Leipzig Trøje til dette websteds arkiverede Caselaw -resume af kampsport PPV -piratkopieringsforfølgninger, to beslutninger blev frigivet denne måned af de amerikanske føderale domstole, der tildelte standardafgørelse i tilfælde af påstået lednings- og satellit -tyveri. I det første tilfælde (Joe Hand Promotions Inc. v Slacktv) opnåede sagsøgeren standardafgørelse mod sagsøgte for påstået…

Leave a Reply

Your email address will not be published.