Ontario udpeger provinsiel sportsorganisation for amatør Jiu-Jitsu i provinsen

Sidste år udøvede Ontario-regeringen deres magter i henhold til afsnit 83 i Canadas straffelov ved at have amatørkampsport organiseret af provinsielt anerkendte sportsorganisationer (PSO’er).

På det tidspunkt redegjorde for regeringen følgende liste over amatørkamprende sportsgrene, der kunne være lovlig, så længe en PSO blev udpeget til at regulere dem:

boksning

Kæmpning

Jiu Jitsu

Judo

karate

Kickboxing

Muay Thai

Pandration

Taekwondo

brydning

Wushu

Regeringen anerkendte Leeds United Trøje oprindeligt ikke nogen PSO for at kæmpe, pankration eller Jiu Jitsu på det tidspunkt, hvor de vedtog ordre i Rådet 1087/2017.

Det er nu ændret. I januar anerkendte provinsen Uruguays fodboldlandshold Trøje Ontario Jiu Jitsu Association som PSO for Jiu-Jitsu. Det er værd at bemærke, at denne PSO ikke anerkendes for brasiliansk Jiu SS Lazio Trøje Jitsu, men snarere bare “Jiu Jitsu” med ministeriet og bemærker, at alle konkurrencer skal finde sted ved hjælp af ”de internationale politikker leveret af Ju-Jitsu International Federation (JJIF)“.

Nedenfor er en kopi af bekræftelsesbrevet:

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Ontario legaliserer amatørklæbning og pankrationsturneringer; BJJ forbliver ulovligt 29. september 2017 med 2 kommentarer
Ontario indstillet til at kriminalisere amatøren BJJ og kæmper fra 1. juli 2017 juni 29, 2017 med 6 kommentarer
Ontario legaliserer Muay Thai, kickboxing og vært for amatørkampsportsjune 15, 2017in “Atletikkommissær for Ontario”

Sidste år udøvede Ontario-regeringen deres magter i henhold til afsnit 83 i Canadas straffelov ved at have amatørkampsport organiseret af provinsielt anerkendte sportsorganisationer (PSO’er). På det tidspunkt redegjorde for regeringen følgende liste over amatørkamprende sportsgrene, der kunne være lovlig, så længe en PSO blev udpeget til at regulere dem: boksning Kæmpning Jiu Jitsu Judo karate…

Leave a Reply

Your email address will not be published.