5 Madkilder, der er høje i vitamin E

af Matt Weik

Har du nogensinde observeret nøjagtigt, hvordan E -vitamin vises, mens du har samtaler med gode venner eller husholdning om appelprodukter? Eller spekulerede på, hvorfor når du tjekkede komponenterne i hår- eller hudplejeprodukter, opdager du E -vitamin som en vigtig komponent?

OK, hvis du er en fyr, der læser dette, har jeg måske allerede mistet dig. Men hvis du er interesseret i din huds sundhed og velvære, eller du vil trægte ned ad Athletic Bilbao Trøje aldringsprocessen såvel som at hjælpe med at se yngre ud i længere tid, vil du gerne betale renter til denne artikel.

Lad os se et bedre kig på dette vidunderlige vitamin såvel som at se, hvad meget mere har at tilbyde.

Ansvarsfraskrivelse: Dette indlæg er kun til informationsfunktioner. Det er ikke indikeret at behandle eller diagnosticere nogen form for tilstand. Den info, der blev opdaget inden for dette indlæg, er ikke medicinske anbefalinger såvel som må ikke erstatte en læges diagnose såvel som behandlingsplan, skal du have en sundheds- og wellness -tilstand. Brug af E -vitamin må aldrig være en erstatning for nogen form for medicin, som din læge sætter dig på.

Hvad er E -vitamin?

E-vitamin, der ligeledes forstået som alfa-tocopherol (det kemiske navn), er en gruppe på otte fedtopløselige komponenter. Det har kraftige antiinflammatoriske såvel som antioxidantegenskaber, der sikrer cellerne fra oxidativ skade ved at bekæmpe virkningerne af skadelige molekyler, som ligeledes forstået som gratis radikaler. Disse gratis radikaler er knyttet til forskellige sundheds- og velværeforhold, herunder kræft såvel som aldring.

Sundheds- og wellness -fordelene ved vitamin E -tilskud

Nedenfor vil du opdage de mange fordele, du kan opleve, når du bruger E -vitamintilskud.

1. Reducerer oxidativ stress

Oxidativ skade kan forårsage en øget fare for sygdom såvel som cellulær skade. I henhold til undersøgelser fungerer E -vitamin som en kraftig antioxidant i kroppen, såvel som at supplere med høje doser kan hjælpe med at minimere oxidativ angst samt forbedre antioxidantforsvaret.

2. Forbedrer hudens sundhed

De hudrelaterede fordele, som E-vitamin bruger, er velkendte. E -vitamin hjælper med at minimere betændelse, forbedrer elasticiteten samt holder huden strålende såvel som sund. E -vitamin’s antioxidantegenskaber hjælper også med at sikre huden fra UV -stråler samt minimere faren for kræft. Masser af mennesker integrerer E -vitamin med kollagen for yderligere at forbedre deres generelle hudsundhed.

3. Undgår hjertesygdomme

Højt blodtryk såvel som kolesterolniveauer kan forårsage hjertesygdomme. E -vitamin kan minimere disse fareaspekter, der igen kan stoppe hjertesygdomme. I henhold til undersøgelser havde E -vitamintilskud minimeret systolisk blodtryk, men havde imidlertid ikke nøjagtigt den samme indflydelse på diastolisk blodtryk.

Der er forskellige fødevarer, der består af høje mængder vitamin E. Så ja, du kan hurtigt få E -vitamin fra naturlige kilder med din diæt. Lige her er de top 5 fødevarer, der er rige på vitamin E, som du kan tænke på at tilføje meget mere af i din daglige ernæringsplan.

1. Solsikkefrø

En næringsstofpakket snack, som du ligeledes kan drys oven på den græske yoghurt eller i en sund salat, er solsikkefrø. 100 gram solsikkefrø består af 35,17 mg vitamin E.

2. Mandler

Du kan få dem ristet eller bare komme ud af et glas samt drikke noget mandelmælk. Endnu bedre, brug mandelmælk til VfL Wolfsburg Trøje dine protein ryster såvel som smoothies. 100 gram mandler består af 25,63 gram vitamin E.

3. Avocado

En fleksibel frugt, der kan være en enestående tilføjelse til kosten. Tilføj det som en side til dit måltid, læg det på din morgen toast eller gør det til en hjemmelavet guacamole, såvel som du er klar. 100 gram avocado består af 2,07 mg vitamin E.

4. jordnødder

En af de mest fremtrædende snacks, der kan forbruges, enten almindelige eller ristede, er jordnødder. 100 gram jordnødder består af 4,93 mg vitamin E.

5. Spinat

Der er ikke noget mere nærende end miljøvenlige grøntsager. Du skal spise disse hele dagen som det er, men spinat er meget alsidig. Gør det til en salat, læg den på en sandwich, kast en håndfuld ind med din smoothie, eller bland den ind med en omelet. 100 gram rå spinat består af 2,03 mg vitamin E.

Hvem har brug for E -vitamintilskud?

Folk har ofte en tendens til at tage E -vitamintilskud med håb om at forbedre immunsystemet, minimere faren for kræft, forbedre håret, forbedre huden eller træg aldring.

Imidlertid er supplementversionen muligvis ikke nøjagtigt usædvanligt praktisk, medmindre du har en mangel på vitamin E. Så generelt kræver du ikke ACF Fiorentina Trøje nødvendigvis kosttilskud, hvis du ikke er i fare for mangel. Det er dog ligeledes med at antage, at du får tilstrækkelig vitamin E fra din daglige ernæring. Hvis ikke, kan et E -vitamin -supplement være ideelt.

Potentielle sidepåvirkninger af Utilizing vitamin E.

I henhold til undersøgelser kan ekstrem anvendelse af E-vitamintilskud forårsage blodfortyndende, hvilket kan forårsage det potentielle til dødelige blødning. Det kan også forstyrre blodkoagulation, der fungerer som kroppens naturlige forsvar efter en skade, såsom et snit. Dette øger ligeledes faren for hæmoragisk slagtilfælde.

Lægemiddelinteraktioner

Det foreslås at tage i vitamin E på et typisk niveau. Men hvis den indtages i højere doser (mere end 300 mg), kan det interagere med blodfortyndere som aspirin eller warfarin, ifølge undersøgelser.

Så det er meget bedre at tale med en betroet sundhedsekspert, før han konsumerer E -vitamintilskud i køb for at forhindre enhver form for alvorlige problemer med sundhed og velvære.

Er der sådan noget som E -vitamin -toksicitet?

E -vitamin -toksicitet er anvendelse i en ekstrem mængde, der kan forårsage komplikationer til sundhed og wellness. Den allerbedste metode til behandling af toksicitet er at afbryde anvendelsen af E -vitamintilskud. I situationen af enhver form for alvorlige sundheds- og wellness -komplikationer skal du søge hjælp fra en medicinsk professionel.

For at forhindre toksicitet er den allerbedste metode imidlertid at holde dit daglige indtag af vitamin E (både fødevareprodukter såvel som kosttilskud) til mindre end 1000 mg pr. Dag.

Tænker du på at tage et E -vitamin -supplement?

E-vitamin er en af de mest afgørende fedtopløselige næringsstoffer, der er nødvendige for det passende arbejde af kroppen. Tilføj fødevarer, der er rig på vitamin E til din diætplan, da de kan levere forskellige sundheds- og wellness -fordele.

Hvis du overvejer at tilføje E-vitamintilskud til din ernæringsplan, skal du tale med en medicinsk ekspert samt underrette dem om alle dine sundhedsrelaterede bekymringer for at sikre, at de kan ordinere den passende dosering i henhold til dine private behov.

af Matt Weik Har du nogensinde observeret nøjagtigt, hvordan E -vitamin vises, mens du har samtaler med gode venner eller husholdning om appelprodukter? Eller spekulerede på, hvorfor når du tjekkede komponenterne i hår- eller hudplejeprodukter, opdager du E -vitamin som en vigtig komponent? OK, hvis du er en fyr, der læser dette, har jeg måske…

Leave a Reply

Your email address will not be published.