Senator Runciman: Se, at pro kickboxing ikke kan være lovlig “trosser logik”.

Sidste år fremhævede jeg BC’s indstilling af, at professionelle kickboxing såvel som Muay Thai -begivenheder ikke er aktiveret under den opdaterede § 83 i straffeloven. Senatoren, der udarbejdede lovgivningen, reagerede uenig med provinsens snævre fortolkning af loven.

Senator Runciman har siden taget en stærkere holdning, der specificerer, at BC’s fortolkning af den lovgivning, SL Benfica Trøje han skrev “trosser logik”. Senatoren, i et brev skrevet tidligere på året til BC’s Ministry of Community, Sport såvel som kulturel fremgang, specificerer, at ”det trosser logik, at nogle kampsportkonkurrencer blev betragtet som lovlige under den tidligere definition under en betydning, der tillader blandet kampsport ”.

Dette er en vigtig Flamengo Trøje fremgang, da hvis en domstol nogensinde bliver bedt om at oversætte s. 83 af straffeloven Ved valg af udvalget af provinsielle beføjelser til at kontrollere ekspert “blandet kampsport” kan den præsiderende dommer se på lovens intention.

Ideelt set vil dette rettidigt BC -regeringen til at besøge deres indstilling og tænke på at legalisere ekspert kickboxing i provinsen. Derudover bør dette være overbevisende til at påvirke andre provinser til at vælge rækkevidden af deres beføjelser til at legalisere ekspertkampsport. Ikke alle provinser er enige i BC’s omgivelser, og forudsat at senatorens synspunkter er sandsynligvis berettiget til en bred fortolkning af, hvad “blandet kampsport” involverer.

Jeg har erhvervet en fuld kopi af Senator Runcimans brev til BC -regeringen, som kan opdages her:

Senator Runciman Brev til David Galbraith

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Drafter af udgifter S-209 er uenig med BC’s snævre fortolkning af LawoCOBER 30. 2013in “Bill S-209”
Hvorfor pro kickboxing / muay thai er ulovlige i BC såvel som hvad der kan gøres ved ITOC 25, 2013in “BC Athletic Commission”
Professionel Muay Thai såvel som kickboxing vil forblive ulovlig i den 26. december 2013in “BC Athletic Forenede Stater fodboldlandshold Trøje Commission”

Sidste år fremhævede jeg BC’s indstilling af, at professionelle kickboxing såvel som Muay Thai -begivenheder ikke er aktiveret under den opdaterede § 83 i straffeloven. Senatoren, der udarbejdede lovgivningen, reagerede uenig med provinsens snævre fortolkning af loven. Senator Runciman har siden taget en stærkere holdning, der specificerer, at BC’s fortolkning af den lovgivning, SL Benfica…

Leave a Reply

Your email address will not be published.