Saskatchewan til at legalisere amatør MMA og andre kampsport?

Opdatering 14. august 2013 – De planer, der er diskuteret nedenfor, er gennemgået og vil tilsyneladende også omfatte pro mma. Du kan klikke her for detaljer

__________________________________________________________________

Som tidligere omtalt udpeger den canadiske føderale lov amatørkampsport ”i programmet for Det Internationale Olympiske Committee” lovligt. Disse inkluderer boksning, wrestling, judo og tae kwon do. Disse amatørkampsport kræver ikke regeringspolitik, medmindre provinser vedtager lovgivning til det modsatte.

Andre amatørkampsport, såsom MMA, kickboxing og karate, forbliver som standard ulovlig. Imidlertid tillader Bill S-209 at blive fastlagt ved at tillade provinsiel indgriben. Dette er et nyttigt værktøj, der gives til provinserne og et, som hver provins burde hurtigt bruge til at give alle canadiere en liste over tilladte amatørkampsport. Saskatchewan ser ud til at være den første provins, der er klar til at trække det fratræden Bill S-209 til at give en juridisk ramme for amatørkampsport i denne provins.

Jeg anbefales, at der præsenteres en ordre i Rådet på kabinettet den 31. juli 2013, og hvis den vedtages Costa Ricas fodboldlandshold Trøje vil være i kraft med Watford FC Trøje det samme. Ordren i Rådet vil udpege PSGB Saskatchewan Martial Arts Association som det specificerede organ, der er ansvarlig for sanktion og tilsyn med amatørkamprende sportsgrene, herunder MMA, kickboxing, ændret Muay Thai og fuld kontaktkarate.

Dette køb forventes at passere, og jeg vil opdatere dette indlæg, når jeg hører om den endelige status for købet i Rådet.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Saskatchewan udgiver amatør MMA, kickboxing og Muay Thai regler; Første sanktionerede begivenhed annonceret 10. oktober 2013in “Amatør MMA Law”
Kan Saskatchewan byer regulere blandet kampsport? 19. juli 2013in “Saskatchewan MMA Law”
Og yeas har AC Milan Trøje det! MMA givet juridiske rammer i Canadajune 5, 2013in “Bill S-209”

Opdatering 14. august 2013 – De planer, der er diskuteret nedenfor, er gennemgået og vil tilsyneladende også omfatte pro mma. Du kan klikke her for detaljer __________________________________________________________________ Som tidligere omtalt udpeger den canadiske føderale lov amatørkampsport ”i programmet for Det Internationale Olympiske Committee” lovligt. Disse inkluderer boksning, wrestling, judo og tae kwon do. Disse amatørkampsport…

Leave a Reply

Your email address will not be published.