Gør Nevada “voldelig Bob Ross” forkert, når det kommer til cannabis?

Yderligere opdatering 3. september 2020 – I dag SSC Napoli Trøje rapporteres i dag, at NAC overleverede Pena en 4,5 måneders suspension for denne overtrædelse. Pena testede positivt for marihuana i forbindelse med UFC på ESPN 12 kamp mod Khama Worthy. Fire og en halv måned suspension, der udløber 10. november, 15 procent bøde af “show” -pung eller $ 4050 og $ 218,04 i retsgebyrer. Den mindre end sædvanlige suspension angiveligt skyldtes, at “Pena straks indrømmede at bruge marihuana, som ikke er forbudt uden for konkurrencen, og tilskrev deres positive tests til kortvarige kampe og resterende lægemidler i deres systemer. Kæmperne sagde også, at de stoppede med at bruge marihuana, så snart de modtog varsel om deres bookinger. Disse faktorer fik Kommissionen til at skære en aftale om reducerede suspension. ”

Opdatering 17. august 2020 – Jeg har det på god autoritet, at Pena’s suspension er baseret på en konkurrencedagstest. Det er uklart, om han testede positivt i en testdage før konkurrence som rapporteret af Mmajunkie, men at acceptere min kilde er korrekt, og han testede positivt på dagen for konkurrencen nedenstående analyse ville ikke være relevant.

_________________________________________________________________________

I dag rapporterer Mmajunkie, at Luis “Violent Bob Ross” Pena midlertidigt er blevet suspenderet af Nevada Athletic Commission (NAC) på grund af en positiv cannabis -test.

Artiklen bemærker, at “Penas positive marihuana-test kom fra en urinprøve, der blev indsendt den 24. juli, før hans 27. juli-bout med Khama værdig på UFC på ESPN 12. Han tabte via tredje runde indsendelse.” Hvis man antager, at dette Kroatiens fodboldlandshold Trøje er nøjagtigt, og hvis man antager, at der ikke er nogen dag med konkurrencetest med det samme resultat, er det nysgerrig efter, hvorfor NAC suspenderer Pena.

Nevada vedtager World Anti Doping Agency’s forbudte liste over stoffer. Denne liste forbyder marihuana, men den er kun forbudt i konkurrence, ikke ude af konkurrence med NAC 467.011 og bemærker det

Kommissionen vedtager hermed som reference den seneste version af:

(a) Forbudt liste offentliggjort af World Anti-Doping Agency.

(b) International standard for laboratorier udgivet af World Anti-Doping Agency.

(c) De tekniske dokumenter, der er offentliggjort af World Anti-Doping Agency, herunder uden begrænsning, beslutningsgrænser for den bekræftende kvantificering af tærskelstoffer og endogene anabolske androgene steroider, måling og rapportering.

At gå videre til Wadas forbudte liste er alle cannabinoider forbudt (med undtagelse af CBD), men disse er kun forbudt i konkurrence. WADA bruger følgende definition af ‘konkurrence’

Konkurrence: Medmindre andet leveres i reglerne for en international føderation eller det herskende organ for den pågældende begivenhed, betyder “Konkurrence” den periode, der begynder tolv timer før en konkurrence, hvor atleten er planlagt til at deltage gennem slutningen af En sådan konkurrence og prøveindsamlingsprocessen relateret til en sådan konkurrence.

Omkring Nate Diaz i konkurrencekonkurrencekontrovers bekræftede NAC, at “vi vil fortsætte med at følge Wadas definitioner, især definitionen af” konkurrence. ”

Det er også værd at bemærke, at NAC 467.00275 bruger dybest set den nøjagtige samme definition med sektionen, der bemærker Rangers FC Trøje ”konkurrence” at processen med at indsamle prøver eller prøver fra ubevæbnede stridende, der deltager i programmet, er afsluttet.

Medmindre der er en overtrædelse af cannabis, der overstiger WADA-tærsklerne, der er taget under vinduet med konkurrence, er det svært at forstå, hvorfor Pena endda er underlagt en midlertidig suspension. Forhåbentlig vil hans kommende hørelse kaste afklare denne situation.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Kelvin Gastelum accepterer 9 måneders USADA -suspension for anden marihuana -krænkelse af 11, 2020
Brasilien vælter Gastelum TKO -sejr til ingen konkurrence om Marijuanamay 8, 2017
UFC Fighter Cynthia Calvillo accepterer 6 måneders USADA -suspension for marihuana krænkelsesmarch 8, 2018

Yderligere opdatering 3. september 2020 – I dag SSC Napoli Trøje rapporteres i dag, at NAC overleverede Pena en 4,5 måneders suspension for denne overtrædelse. Pena testede positivt for marihuana i forbindelse med UFC på ESPN 12 kamp mod Khama Worthy. Fire og en halv måned suspension, der udløber 10. november, 15 procent bøde af…

Leave a Reply

Your email address will not be published.