Bodybuilding -konkurrence slankekure

bodybuilding er en speciel sport, der kræver, at konkurrenter udviser maksimal muskelmasse og minimum kropsfedt på samme tid. Disse to krav er noget unaturlige, idet kroppen foretrækker at få både muskler og fedt sammen eller miste dem sammen. Så det er meget vanskeligt at forsøge at opretholde eller øge mager masse, mens man mister fedtaflejringer er meget vanskeligt. Da alle sportsgrene involverer Stade Rennais FC Trøje en proces, hvor nye standarder oprettes, er nye poster indstillet og derefter alt, hvad der er gjort for at overskride disse standarder og bryde disse poster, i bodybuilding det Angiver at udvide vores forestillinger om, hvor langt vi kan tage udviklingen af den menneskelige krop.

Bodybuilding handler ikke kun om at udvikle muskler, det involverer også den visuelle effekt af kroppen. Det er ikke kun hvad du har, det er også, hvordan du ser ud. Og det tog ikke lang tid for bodybuildere at indse, at en bestemt form for træning, der involverede højere reps og meget mere sæt kombineret med en diæt til at befri kroppen af overskydende fedt .

Så bodybuildere begyndte at koncentrere sig meget mere og meget mere om slankekure. Og i slutningen af halvfjerdserne Japans fodboldlandshold Trøje var tingene blevet stort set ude af hånden. I forsøget på at diæt væk fedt satte konkurrenter sig på så alvorlige diæter, at de endte med at slankekure væk en stor procentdel af deres muskelmasse. Så de blev aldrig flået, blev aldrig hårde – de blev bare mindre og mindre.

Krympning af din krop ved svær slankekure er langt fra at følge et program, der vil forbrænde fedt uden meget eller noget tab af mager muskelmasse. Alt for strenge lavt kalorieindholdsdiæt, kombineret med høj-rep / høj set træning og cardio-træning, giver effekter, der er kontraproduktive for at opbygge en konkurrencedygtig fysik af høj kvalitet. Grundene:

1. Den nedre kalorieindhold, den større andel af mager muskelmasse kontra fedt, du vil miste.

2. Kroppen brænder altid glycogen for brændstof, jo højere er din mængde træning, jo meget flere kalorier vil din krop brænde for energi.

Tilføjet til dette har masser af bodybuildere generelt gjort det muligt for sig at bulke for stort kropsfedt mellem konkurrencer. Hvis du gør dette, når du endelig begynder en konkurrence diæt 6-12 uger før et show, har du så meget fedt at miste på så lidt tid, at du uundgåeligt striber din krop af muskelmasse såvel som fedt.

Bodybuildere i dag begynder at forstå konkurrenceplatprocessen meget mere tydeligt. Hold din kropsvægt konsistent hele året, så en mindre stigning i volumen og intensitet af træning plus en moderat diæt et par uger er alt, hvad det kræver for dem at klikke i god form. Så den første politik for konkurrence er: Nyd din diæt hele sæsonen lang, så du er inden for et par kilo fra din konkurrencevægt, når du starter din konkurrence diæt.

Undersøgelser har vist, at du kun kan miste cirka et halvt pund rent fedt om ugen gennem slankekure. Træning hjælper dig med at forbrænde endnu et halvt pund. I en hastighed på et pund fedt om ugen eller mindre, hvis du kun planlægger at diæt 6-8 uger, ville du kun have lidt meget mere end fem pund at tabe.

Mange bodybuildere går ind for at miste dit fedt tidligt og få muskelide til konkurrencen. Dette ville resultere i, at du vejer mest på dagen for konkurrencen.

Hvilken konkurrence slankekure og alle andre former for vægttabsdiæter har til fælles er dette: at forbrænde kropsfedt, skal du bruge meget mere energi end de kalorier, du tager i. Du skal være i kalorieunderskud, før din krop når ind i sine lagre med fedt for at skabe yderligere energi.

Vi har allerede drøftet det faktum, at det at miste kropsfedt skal opnås uden at brænde betydelige mængder af muskelmasse. Så vores anden politik bliver: en vellykket konkurrence diæt skal kombinere minimerede kalorier med en bestemt balance mellem næringsstoffer i køb for dig at miste fedt uden at miste muskler.

Alle diæter involverer minimerede kalorier. Men hvis blot at skære ned på kalorier var nok, ville den logiske ting ikke være at spise noget, før du havde mistet den vægt, du havde i tankerne. Men denne idé fungerer ikke af disse grunde: Når du minimerer kaloriindtagelse for meget, bremser din basale metaboliske hastighed, og du brænder mindre fedt i løbet af dagen. Når du ikke får tilstrækkelige tilstrækkelige næringsstoffer på daglig basis, lider alle dine metaboliske processer inklusive bygning og opretholdelse af muskelmasse og produktion af energi. Som et resultat bliver vores tredje politik: Konkurrencediet skal oprettes for at omfatte de færrest mulige kalorier uden at skabe ernæringsmæssige mangler.

Beslutning om, hvor lidt at spise uden ernæringsmæssig berøvelse involverer først at tjekke dit behov Costa Ricas fodboldlandshold Trøje for de tre grundlæggende næringsstoffer: protein, kulhydrat og fedt.

Som en bodybuilder -slankekure for en konkurrence skal du minimere dit indtag af fedt så meget som muligt. Selvfølgelig har du brug for nogle fedt og deres essentielle fedtsyrer blot for at overleve. Så at spise en diæt med nul fedtindhold anbefales ikke. Men hvert gram fedt bestårS på ni kalorier (i modsætning til protein og kulhydrat, som kun består af fire kalorier pr. Gram), så der er behov for en fedtfattig diæt i køb for at opnå en reduktion i kalorieindtagelse. Opbevar dine fedt (inklusive olier, kugle, hele mejeri og rødt kød) til et minimum.

Mængden af protein, du har brug for i din diæt, er også ret let at bestemme. Eksperter ”har fortalt os i årevis, at bodybuildere, atleter og mennesker generelt ikke har brug for store mængder protein, at RDA for et gram protein for hvert kilo (2,2 pund) kropsvægt er tilstrækkelig.

Nyere undersøgelser viser, at dette ikke er næsten nok for bodybuildere og er sandsynligvis ikke nok til den gennemsnitlige person. Hold i stedet dine proteinniveauer op mindst et gram for hvert pund kropsvægt – helst lidt meget mere end dette snarere end lidt mindre.

Sundt, hårdt trænet bodybuildere (medmindre de har visse medicinske tilstande) har lidt at bekymre sig om at spise større mængder protein. Hvis du spiser meget mere, end du har brug for, tilføjer du ekstra kalorier til din diæt. Men hvis du spiser mindre protein end du har brug for, har du forhindret din krop i at opbygge og opretholde maksimal muskelmasse. Så vores tommelfingerpolitik for protein bliver: Spis ikke mindre end et gram protein for hvert pund kropsvægt dagligt, uanset hvor meget du skærer kalorier.

Med protein på et fast niveau og fedt på et fast lavt niveau er den eneste variabel kulhydrat. Bodybuilding er en specialiseret sport med meget specialiserede behov. Når du forbereder dig på en konkurrence, involverer ydeevne at opretholde muskler, mens du mindsker kropsfedt. Derfor angår så vidt angår konkurrencediet: gradvis justering af mængden af kalorier, du forbruger ugentligt ved at justere kalorieniveauet på det kulhydrat, du spiser, mens du stadig brænder dine træningspas og leverer din krops grundlæggende behov.

Bestemmelse af hvor meget kulhydrat pr. Dag involverer ikke at fratage din muskel af kulhydrat. Uden kulhydrater i kroppen mister du meget vand (hvert gram kulhydrat binder i musklerne med næsten tre gram vand), og du mister flere pund kropsvægt, men ikke kropsfedt, med det samme. Det er klart, at dette ikke er en god diæt for bodybuildere, når du dehydrerer som dette, dine muskler bliver små og flade. Når din krop brænder muskelvæv op, besejrer du dit eget vores formål.

Carbohydrater kommer selvfølgelig i alle forskellige former. Frugt er kulhydrater; Så er frugtsaft. Sukker er kulhydrat, ligesom vin. Men måden at bruge kulhydrat til konkurrence på slankekur er dette: Spis så meget kulhydrat i en form, der indeholder mange fiber, lavt i koncentrerede kalorier.

Carbohydrat mad som søde kartofler, brun ris, grøntsager består af en masse fiber. Fiber er afgørende, fordi det får mad til at træde meget hurtigere gennem dit system, og dette reducerer din absorption af kalorierne med noget som 10 procent.

At spise fødevarer med høj fiber giver dig mulighed for at spise mere, føle dig fuld og undgå en følelse af sult og berøvelse uden at indtage en stor mængde kalorier.

Et stort problem, der rammer masser af bodybuildere, er tanken om, at det meget mere fedt, du mister, jo bedre. Dette er ikke sandt. Du skal kun miste nok kropsfedt, så du ser rippet på scenen eller i spejlet.

Formålet med kosten er at miste subkutant fedt. Du vil have, at din hud skal se tynd ud og dine muskler og striationer skal afsløres. Men du kan også have intramuskulært fedt i din krop, fedt, der er som marmorering, du ser i en dyre bøf. Ligesom vand bidrager meget til muskelstørrelse, gør det også intramuskulært fedt. Hvis du fortsætter med at diæt forbi det punkt, hvor du er blevet af med dit subkutane fedt, er alt hvad du vil gøre, at gøre dig selv mindre og mindre uden at blive hårdere eller meget mere revet.

I test, der er blevet udført på konkurrencebodybuildere, har vi set mestre med så meget som 6-8 procent kropsfedt. Hvordan kunne procentdelene være så høje? Fordi dette var store 200 pund revet til knoglemoderne, og jo større du er, den meget mere muskel, du har, det meget mere intramuskulære fedt, du også har.

På den anden side kan en lys eller mellemvægt bodybuilder eller en kvindekonkurrent godt teste med 6-9%, fordi mindre intramuskulært fedt. Så husk det også.

Du er også nødt til at huske, at du ikke rigtig ser bedst ud, før du er færdig med din diæt og carbed up til konkurrencen. Når dine muskler fyldes op med glycogen og vand, begynder du uventet at se større ud, meget mere muskuløs og utroligt revet. Når du slankes i betragtning af at du har lidt overskydende kulhydrat i dit system, har vandet i din krop intetsteds at opholde sig undtagen under huden. ”Jeg holder vand,” siger bodybuildere altid et par uger før en konkurrence, men hvad der virkelig sker er, at de er dehydreret på grund af lave niveauer af glycogen, men det lille vand, de har, er midlertidigt placeret subkutant. Carbing Up tager sig af dette problem, så bekymre dig ikke omdet. Du skal heller ikke droppe dine natriumniveauer undtagen som en del af det øjeblikkelige forberedelsesprogram kun tre dage før.

* Dette indlæg er eksklusivt for IronMagazine.com, reproduktion i enhver form uden forudgående samtykke er strengt forbudt.

www.maximummusclemass.com

Fantastisk program afslører hemmelighederne om, hvordan du blæser fra din kropsfedt, forbedrer din styrke og konditionering gennem taget, pakker pund muskler naturligt og løsner den sande atlet inden i dig inden årets udgang – garanteret.

_____________________________________________ Hans erfaring med denne tjeneste har ført ham til at køre masser af succesrige sundhedsklubber, og hans ansvar inkluderer oprettelse af nye faciliteter, opbygning og styring af et personale, dagligt medlemskabssalg, personlig uddannelse og klubmarkedsføring og forfremmelse. Han er også certificeret som personlig træner, ernæringskonsulent og spininstruktør. Brian gik i promovering af fitness -begivenheder med entusiasme og en meget ægte kærlighed til sporten. Hans teknik og følelser omkring bodybuilding er, at det ikke kun er en sport, men meget mere af en måde at motivere dig selv og andre til at opnå resultater af at miste kropsfedt og få mager muskel sammen med forbedring af det generelle helbred. Ved at konkurrere i naturlig bodybuilding skubber du dig selv til at være i din bedst mulige form af dit liv. Faktisk mener han, at det handler meget mere om de resultater, du får, så det trofæ, du kan tage med dig med dig. Dette er en sport, som deltagerne ikke kan miste for det, er deres fysik, der er trofæet og processen med at komme i god form, der er belønningen. Hjemmeside: www.fitnessatlantic.com

bodybuilding er en speciel sport, der kræver, at konkurrenter udviser maksimal muskelmasse og minimum kropsfedt på samme tid. Disse to krav er noget unaturlige, idet kroppen foretrækker at få både muskler og fedt sammen eller miste dem sammen. Så det er meget vanskeligt at forsøge at opretholde eller øge mager masse, mens man mister fedtaflejringer…

Leave a Reply

Your email address will not be published.