8 ideer til at omdanne en strandvandring til en træning

At tilbringe tid på stranden er en mulighed for en vis tiltrængt afslapning. Det kan også være et fantastisk sted at træne. Du behøver ikke engang at møde bølgerne, buste ud burpees på sandet eller snøre dine sneakers – en gåtur på stranden er en fremragende cardio -session.

”Den sandede overflade gør hvert trin vanskeligt at tage, så du er nødt til at aktivere meget mere stabiliserende muskler. Dette resulterer i at brænde meget flere kalorier end hvis du gik i den samme afstand på et fortov, ”beskriver den certificerede personlig træner Josh Schlottman, CSCS. Plus, du kan gøre turen så let eller udfordrende, som du gerne vil. Uanset dit mål, skal du bruge følgende ekspertideer til at forblive i sikkerhed og maksimere fordelene ved din strandtræning.

Start langsomt. Medmindre du bor ved kysten, er din krop sandsynligvis vant til at gå på stabile overflader, ikke sand. Og som med enhver ny træning, ved hjælp af muskler, kan du normalt ikke rekruttere meget forårsage ømhed eller endda skade, hvis du gør for meget for tidligt. En Marokkos fodboldlandshold Trøje masse undervisere anbefaler at begynde med 15- til 30 minutters gåture. Du kan føle dig fantastisk under træningen og tro, at du kan gøre mere, men ikke skubbe den – du vil sandsynligvis være øm på usædvanlige steder næste dag. Når din krop tilpasser sig, skal du vælge længere gåture eller gå en gåtur om morgenen og en om eftermiddagen.

Sko er op til dig. Hvis du har det godt, skal du vælge det. ”Fodstyrke er virkelig vigtig. Den korrekte udnyttelse af vores tæer og musklerne i vores fødder har betydelige påvirkninger på knæstabilitet, kalvaktivering og hofte -stabilitet, ”siger personlig træner Brett Durney, grundlægger af Londons Fitness Lab. Når det er sagt, huser sand ofte stykker af skaller, vandmænd og andre potentielt smertefulde genstande, så du kan måske gerne bære sko. I dette tilfælde kan du prøve minimalistiske sko, så du kan sikre dine fødder og få de stabilitetsfremmende fordele ved strandvandring.

Bland hårdt og blødt sand. Begge har forskellige frynsegoder: Begyndere og hastighedsvandrere kan lide hårdt sand, hvilket er meget lettere at gå på. Når du har det godt med det, skal du overveje at bruge lidt tid på blødere sand. I betragtning af at dette leverer ekstra modstand og er meget mere krævende, vil du træthed hurtigere, men husk, at du også arbejder meget mere stabilisatormuskler. “Hvis du søger at optimere dit generelle helbred, vil en kombination af blødt og hårdt sand gøre det muligt at udfordre din krop mod alle overflader, og det vil undgå at overtrænke en bestemt muskel,” tilføjer Lizzie May, en YMCA -niveau 3 personlig træner .

Husk skråt. Strande er ikke pandekage fladt, og afhængigt af hvor du går, kan der være en ganske hældning. Hvis du kun går i en retning, kan dette øge risikoen for muskelstamme eller ubalance. Heldigvis forhindrer en ud-og-tilbage-gåtur let problemer i betragtning af at du gendanner den samme overflade fra den modsatte retning.

Glem ikke at strække. Beach Walking fungerer især dine kalve og hofter, så sørg for at medtage et par strækninger efter træning. Durney anbefaler følgende:

Gastrocnemius Stretch: Stå på en kantsten eller gå med begge fødder. Hold det ene fodniveau, slip hælen på den anden fod for at skabe en strækning den kalv. Hold i 30 til 45 sekunder, skift derefter sider.
Hip Flexor Stretch: Fra knælende skal du placere en fod frem for at komme i en knælende lunge -position. Læg dine hænder på bagsiden af dine hofter og skub forsigtigt fremad, mens du vipper dit bækken mod din næse for at skabe en bageste bækkenhældning. Kontrakt glute -musklerne på dit bagben for at øge strækningen yderligere. Hold i 30 til 45 sekunder, skift derefter sider.
Kat/ko: Kom til alle fire med knæ under hofter og hænder under skuldrene. Inhaler derefter på en udånding rundt om ryggen, mens du gemmer dit bækken og dropper dit hoved (tænk på en omvendt nedbrydning). Dette er kat. Vend tilbage til en neutral rygsøjle på din udånding, og løft derefter dit bryst og haleben opad samtidig. Dette er ko. Fortsæt med at skifte mellem de to, kun gå så langt som er behageligt.

Rul dine fødder. Hvis Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje bunden af dine fødder er ømme bagefter, skal du bruge en tennisbold til at rulle dem ud og finde lettelse, anbefaler certificeret personlig træner Sergio Pedemonte, administrerende direktør for din husfitness.

Skip strandvandringer, hvis … Sevilla FC Trøje at gå på stranden kan intensivere enhver fod, hofte, knæ eller ryggen. Hvis du falder ind i nogen af disse kategorier, skal du tale med din læge eller en fysioterapeut, før du tager en tur som en træning.

Udfordr dig selv. ”At gå på stranden med en måldestination og tid kan gøre træningen sjov, udfordrende og vil opfordre dig til at bevare dit tempo,” siger Pedemonte. Når du har det godt, skal du vælge et mål og vælge det.

Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du må ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.Brittany Risher Englert

Brittany Risher er en freelance -indholdsstrateg, redaktør og forfatter. Hun dækker alt sundhed og velvære med en lidenskab for mental sundhed og kvinders sundhed. Hendes klienter inkluderer Forward, Sonima, Elemental, Zocdoc, Men’s Health og Women’s Health.

At tilbringe tid på stranden er en mulighed for en vis tiltrængt afslapning. Det kan også være et fantastisk sted at træne. Du behøver ikke engang at møde bølgerne, buste ud burpees på sandet eller snøre dine sneakers – en gåtur på stranden er en fremragende cardio -session. ”Den sandede overflade gør hvert trin vanskeligt…

Leave a Reply

Your email address will not be published.